16 Eylül 2021 Perşembe

Tutuklu komiser eşi Esmahan Demirhan’a 8 gün boyunca işkence altında tedavi

Tutuklu komiser Mustafa Demirhan’ın eşi Esmehan Demirhan İstanbul’da gözaltına alındı. Korona testi pozitif çıkan Demirhan, 8 gün boyunca kelepçeli tedavi gördü.

BOLD – 17-25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda görevli olduğu için meslekten atılarak tutuklanıp cezaevine konulan polislerin eşlerine ve çocuklarına yönelik gözaltı ve tutuklamalar da hız kesmeden devam ediyor.

Ömer Köse’nin eşi Semra Köse’den sonra müebbet hapis cezası verilen tutuklu eski komiser Mustafa Demirhan’ın eşi Esmahan Demirhan 20 Eylül’de İstanbul’da gözaltına alındı. Koronavirüs testi pozitif çıkan Demirhan hastaneye kaldırıldı ve 8 gün boyunca yatağa kelepçeli halde işkence altında tedavi edildi.

“DÜŞMAN CEZA HUKUKU”

Esmahan Demirhan’a yaşatılanları avukatı Sümeyra Bulduk Twitter hesabından “düşman ceza hukuku” olarak niteleyerek duyurdu.

Bulduk, şunları yazdı: “Müvekkilim Esmahan Demirhan hasta yatağından, ağır covid geçirirken gözaltına alındı. 4 günlük gözaltı kararı bitmesine ve uzatma kararı verilmemesine rağmen hastanede 8 gün yatağa kelepçeli olarak, işkence altında, tedavi gördü. Şikayetlerimiz sonucu 9. gün kelepçesi çıkartıldı.”

İstanbul TEM’de tarafından 20 Ağustos Cuma günü gözaltına alınan Esmehan Demirhan iyileştikten sonra dün emniyete getirildi. Esmehan Demirhan’ın Bylock kullandığı iddiasıyla gözaltına alındığı öğrenildi.

 

Tutuklu komiser eşi Esmahan Demirhan’a 8 gün boyunca işkence altında tedavi yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder