13 Eylül 2021 Pazartesi

Damat Albayrak, Trabzon – Galatasaray maçında ortaya çıktı

Geçen yıl Kasım ayında sosyal medya hesabı üzerinden istifa eden ve uzun süre kayıplara karışan eski Hazine ve Maliye Bakanı, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak, Trabzonspor-Galatasaray maçında ortaya çıktı. Yakınları ile birlikte maçı izleyen Albayrak’ın açıklanması beklenen yeni kabinede görev alacağı iddia ediliyor. 

BOLD – Geçen yıl kasım ayında sosyal medya hesabından açıklama yaparak Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa eden AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak, aylar sonra ortaya çıktı. Albayrak, taraftarı olduğu  Trabzonspor’un Galatasaray ile yaptığı maçı locadan babası Sadık Albayrak ve oğlu Mehmet Akif ile izledi.

INSTAGRAM’DAN İSTİFA ETMİŞTİ

Berat Albayrak, geçtiğimiz kasım ayında Instagram hesabından yaptığı açıklama ile Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan istifa etmişti. Albayrak istifa nedeni olarak sağlık sebeplerini göstermişti. İstifanın ardından Albayrak sadece 2 kez görüntülenmişti. Albayrak’ın görüntülendiği yerlerden ilki Çamlıca’da bir cuma namazı, diğeri de Süleymaniye’de bir kuru fasulyecideydi.

 

 

 

Tüm darbeleri yaşayan ustadan 15 Temmuz yorumu: Organize tezgahlanmış bir şey görüyorum

Damat Albayrak, Trabzon – Galatasaray maçında ortaya çıktı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder