19 Ocak 2019 Cumartesi

Ağustos 2016 da Evlenmiş Genç Bir Kardeşinizim

22 yaşında, okulundan yeni mezun olmuş, nişanlanmış ve Ağustos 2016 da evlenmiş genç bir kardeşinizim. Ne yazık ki hayatı kararan, genç yaşında soldurulmaya çalışılan binlercesinden biriyim. Her genç kızın hayalidir baba evinden davullu zurnalı çıkmak.

Akraba(!)larım sağolsun. Seni şikayet ederiz diyerek ne kına gecesi yaptırdılar, ne de düğünume iştirak ettiler. Eşimin memleketinde küçük sade bir nikah ile evlendik. Yalnızca evlendikten 5 ay sonra eşim tutuklandı . Hiç bilmediğim bir şehirde karnımdaki minik bebeğimle kalakaldim. Eşim 5 saatlik mesafede tutuklanmıştı. Her hafta gittim görüşlere. Bebeğim doğana kadar da , doğduktan sonra da..

Nitekim bebeğime kavuştum.. Tek başına hastaneye gidip tek başına bebeğimi karşıladım.. Ebenin kimsen yok mu yatışını yapacağız sözü kulaklarımdan gitmez.. Bebegime kavuşmuşken daha babası göremeden 10 günlükken yoğun bakımda yattı. Ona da görüş günü koymuşlardı. Her gün göremiyordum. Yoğun bakımdan sağlıcakla çıktıktan sonra tek başına huyunu suyunu bilmediğim bir bebekle yolculuğa çıktık. Her hafta babası hasret gidersin diye gidip geldik cezaevine.

Kızımın 1. yaş gününde eşimin karar mahkemesi vardı ve 10 yıl 3 ay verdiler. Biz de artık olduğu yere taşınmak zorunda kaldık. Artık 2 yıl oldu.. Bekliyoruz.. Kızım artık “baba gel” diyip ağlayacak kadar büyüdü. Benim yüküm çok arttı. Hem anne hem baba olmak çok zor. Aileler vefasız.. 2 yıldır tek başına mücadele ile geçiyor.. Ne kadar daha geçecek Allahu alem.. Rabbimden duam eşim ve tüm masumlar en en yakın zamanda kavuşsun.



Kaynak: Mağduriyetler http://magduriyetler.com/2019/01/19/agustos-2016-da-evlenmis-genc-bir-kardesinizim/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder