19 Ocak 2019 Cumartesi

HDP’nin Diyarbakır adaylığı için ismi geçen Mızraklı: İsmim geçiyor görevden kaçınmam

HDP’nin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ismi geçen  Selçuk Mızraklı, BOLD’a konuştu: “İsmime yönelik talep var görev verilirse kaçınmam”

HDP’nin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Selçuk Mızraklı’nın ismi son günlerde sıkça konuşuluyor. BOLD’un yayınına katılan Mızraklı, partisinin bu konu üzerinde yoğun biçimde çalıştığını, kendi isminin konuşulduğuna ilişkin partiden bilgi aldığını söyledi. Mızraklı şöyle konuştu:

“Partimizde adayların belirlenme süresi gönüllü olarak adayların ortaya çıkması aynı zamanda bölgede yapılmış fizibilite çalışmaları ve Sivil Toplum’un önerileriyle gerçekleşiyor. Yer yer benim ismimin teklif edildiğini duyuyorum, partimizden de yaptıkları görüşmelerde benim ismimin tarif edildiğini duyuyorum. Parti yönetimimizden bir takım toplumsal taleplerin olduğuna ilişkin bilgiler de aktarıldı.

Toplumsal beklentileri karşılayabilecek arkadaşlarımız Diyarbakır için belirlenecektir. Görev ya da sorumluluk bizlerin üzerinde şekillendiğinde, hiçbir arkadaşımız bu sorumluluktan kaçınmayacaktır. Ben de kaçınmayacağım”

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder