19 Ocak 2019 Cumartesi

Özhaseki’den skandal sözler: Allah bir sahip gönderdi, o da Erdoğan

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Ankara Büyükşehir bediye başkan adayı Mehmet Özhaseki, öyle bir cümle kurdu ki sosyal medyanın bir numaralı gündemi oldu.

Eski Fazilet Partisi Milletvekili ve Kuala Lumpur Büyükelçisi Merve Kavakçı’nın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yemin etmesine izin verilmediğine işaret eden Özhaseki, “Rahmetli Başbakan (Bülent Ecevit) eli ayağı titreyerek, ‘Bu hanımefendiye haddini bildirin’ diye bağırıyordu. Niye? Laiklik tehlikeye düşüyordu. Bu kötülüklerin üzerinden gelecek kimse yoktu. Allah bir sahip gönderdi o da Recep Tayyip Erdoğan.” ifadelerini kullandı.

KAVAKÇI ÜZERİNDEN ERDOĞAN GÜZELLEMESİ YAPTI

Skandal sözlerin sahibi AKP’nin Ankara adayı Mehmet Özhaseki önceki gün seçim çalışmaları kapsamında partisinin Çankaya genişletilmiş ilçe yönetim toplantısına katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Merve Kavakçı’nın kızlarını danışman olarak Saray’da görevlendirmesinin yankıları devam ederken, Mehmet Özhaseki, Merve Kavakçı üzerinden Erdoğan güzellemesi yaptı.

ÖZHASEKİ’DEN SKANDAL SÖZLER

Mehmet Özhaseki, TBMM’de yaşanan Merve Kavakçı vakasına işaret ederek, “Liderimize Allah uzun ömürler versin. İktidarlar iş başına geldiklerinde kim iş başına getirmişse onlara hizmet ederler. Para babaları getirmişse adamın birinci işi o para babalarına hizmet olur, mafyalar getirmişse onlara hizmet olur, basın yayın organları getirmişse onlara hizmet olur. Millet getirmişse millete hizmet olur biz işte bunu yaptık.” şeklinde konuştu.

27 Mayıs 1960 askeri darbesinden de bahseden Mehmet Özhaseki, eski Başbakan Adnan Menderes’in Yassıada’da yaşadıklarını anlatırken, “Bu vesayet rejimini rahmetli Ecevit, Demirel, Özal, Erbakan herkes biliyordu ama bunun canına okuyacak bir yiğit yoktu memlekette. Recep Tayyip Erdoğan geldi, bu askeri vesayet rejimini bitirdi, yerle bir etti.” dedi.

İnsan Hakları İzleme Örgütü: 34 bin Gülenist tutuklu ve yurt dışından kaçırılıyorlar

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder