19 Ocak 2019 Cumartesi

Hem Annesiz Hem Babasız Kalmak İstemiyorum

Merhaba ben Ahmet. Lise 3. sınıf öğrencisiyim. Ablam ise üniversite 3. sınıfta. Her şey 15 Temmuz 2016 dan sonra başladı. O kara günden sonra çok geçmeden bizim de evimizi zulüm ve sıkıntılar kara bulut gibi sardı. Babam ziraat mühendisi ve annem üniversitede memurdu. Çok mutlu bir aileydik. Bir sabah ezanında benim meleklerden iyi, yiğitlerden yiğit babamı ‘Sen teröristsin’ diyerek aldılar. Üzerinden tam 19 ay geçti. Babam alındıktan 2 ay sonra da annemi cezaevine attılar. Tam 3 ay boyunca hem anasız hem babasız kaldık.

Dayımlar, dedelerim, amcalarım ve halamların hepsi hükümet yandaşı olduğu için onlar da bize sırt çevirdi ve ablamla baş başa kalakaldık. Neyse ki abi, canciğer, kardeş bildiğimiz insanlar sürekli ziyarete geldiler ve bize maddi manevi destek oldular. Çok şükür ki annemi 3 ay sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktılar. Ama sevincimiz yarım kaldı ve mahkeme babama verdiği ceza gibi aynısını anneme de verdi. Annemin tekrar hapse girmesi söz konusu ve ben tekrar hem annesiz hem babasız kalmak istemiyorum.

Annem de hapse girerse eve ben bakmak zorundayım ve okulu bırakmak zorunda kalacağım. Lütfen bize yardım edin, bu zulümlere duyarsız kalmayın, sessiz kaldığınız her suçun bir gün sizin yakanıza yapışacağını da unutmayın.



Kaynak: Mağduriyetler http://magduriyetler.com/2019/01/19/hem-annesiz-hem-babasiz-kalmak-istemiyorum/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder