31 Ekim 2019 Perşembe

Bu hafta 5 yeni film vizyonda

Türkiye’deki sinemalarda bu hafta 2’si yerli 5 yeni film vizyon şansı yakalayacak…

BOLD– Merakla beklenen Merhaba Güzel Vatanım ve bu yıl Altın Palmiye kazanan Parazit haftanın dikkat çeken yapımları olurken Terminator serisinin orijinal isimlerini yıllar sonra bir araya getiren Dark Fate de çok izlenmeye aday. İşte 1 Kasım Cuma günü Türkiye’de gösterime giren filmler…

MERHABA GÜZEL VATANIM

Senaryosunu Ahmet Ümit’in kaleme aldığı yapım yolu Moskova’dan geçen iki usta Nazım Hikmet ve Ahmet Ümit’in yaşam öykülerindeki paralellikler ekseninde ilerliyor. Cengiz Özkarabekir’in yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerinde Yetkin Dikinciler, Serkan Altıntaş, Berna Laçin, Pelin Batu, Umut Başkırma, Levent Üzümcü, İskender Bağcılar ve Alper Türedi oynuyor.

TERMINATOR: DARK FATE

1991 tarihli James Cameron filmi Terminator Judgment Day’den sonra Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton ve Edward Furlong’u yeniden bir arada göreceğimiz filmin yönetmen koltuğunda usta isim Tim Miller oturuyor. Sarah Connor ile insan-cyborg hibridi Grace’in, T-1000’in güncellenmiş hali bir Terminatörün peşinde olduğu genç bir kızı korumaya çalışmalarını konu edinen filmin diğer rollerinde Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna, Brett Azar ve Diego Boneta yer alıyor.

PARAZİT

Güney Koreli yönetmen Bong Joon-ho’nun Altın Palmiye ödülüne layık görülen filmi “Parazit” nihayet Türkiye izleyicisi ile buluşuyor. Bodrum katında yaşayan Kim ailesinin oğullarının varlıklı Park ailesinin kızları Da-hye’nin özel öğretmeni olması sonrası başlarından geçenleri anlatıldığı filmde Kang-ho Song, Yeo-jeong Jo, Woo-sik Choi, So-dam Park, Seo-Joon Park, Sun-kyun Lee, Jeong-eun Lee ve Hye-jin Jang rol alıyor.

PALYAÇO/ CLOWN MOTEL

Clown Motel, bir grup hayalet avcısının, bir zamanlar orada yaşamış olan palyaçoların ruhları tarafından işgal edilmiş bir motelin gizemlerini çözmeye çalışmalarını konu ediniyor.

ARAF 3: CİNLER KİTABI

Sekiz yaşındayken cinlerin musallat olduğu kardeşi Arda’yı kurtarmak için Süleyman Peygamber’e ait bir kitabı kullanan ama bu arada çok tehlikeli bazı cinleri serbest bırakan Nihal’in öyküsünün anlatıldığı filmi Biray Dalkıran yönetiyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder