2 Kasım 2019 Cumartesi

Üniversite yurdundaki öğrencilere ülkücülerden faşist saldırı

Antalya’da 3 üniversite öğrencisi, KYK yurdundaki odalarında ülkücü faşistlerin saldırısına uğradı. Ülkü Ocakları üyebi oldukları öne sürülen saldırganların, “Kürt ve HDP’liyi burada barındırmayacağız” dedikleri belirtildi.

BOLD – Antalya’da bir grup ülkücü, Akdeniz Üniversitesi Korkuteli Meslek Yüksek Okulu’nda eğitim gören 3 öğrenciye Kredi Yurtlar Kurumu’nda (KYK) saldırdı. Mezopotamya Haber Ajansı’nın haberine göre, saldırıda yaralanan öğrenciler, hastanedeki tedavilerinin ardından İnsan Hakları Derneği (İHD) Antalya Şubesi’ne başvurdu. Saldırganlar hakkında polise şikayette bulunuldu.

ZORLA ODADAN ÇIKARDILAR…

Saldırıya uğrayan öğrencilerden A.B, daha önce de benzer saldırılara maruz kaldıklarını dile getirdi. A.B, dün gece yaşananları şöyle anlattı: “Ülkü Ocakları üyesi Muharrem ve Şahin isimli kişiler, kaldığımız odaya gelip ‘Kürt ve HDP’liyi burada barındırmayacağız’ diyerek, ben ve diğer iki arkadaşımı zorla odadan dışarı çıkardı. 301 nolu boş bir odaya götürüp darp ettiler. Odada yaklaşık 20 civarında kişi vardı. Yurtta kameralar var, kaydetmiştir yaşadıklarımızı. Saldırıdan kaynaklı yüzümde, boynumda ve burnumda ciddi zedelenmeler mevcut. Hastanede tedavi gördükten sonra saldırganlardan gruptan şikayetçi olduk.

Yıldız Teknik’in yerine yapılacak Millet Bahçesi için müteahhite 15 milyon lira verilecek

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder