31 Ekim 2019 Perşembe

Liverpool-Arsenal maçında penaltılar dahil tam 19 gol atıldı, işte goller

Nefes kesen mücadelenin 90 dakikası 5-5 tamamlandı. Liverpool, Arsenal’i penaltı atışları sonrasında 5-4 mağlup ederek İngiltere Lig Kupası’nda çeyrek finale yükseldi. Tribünler 19 gol izledi.

BOLD – İngiltere Lig Kupası son 16 turunda Liverpool ile Arsenal karşı karşıya geldi. Mücadelenin 6. dakikasında Mustafi’nin kendi kalesine attığı golle öne geçen Liverpool, 19. dakikada Torreira’nın golüne engel olamadı ve skora denge geldi.

Arsenal, Martinelli ile 26 ve 36. dakikada bulduğu iki golle skoru 3-1’e getirdi. İlk yarıda son sözü James Milner penaltıdan söyledi ve devreye Arsenal’in 3-2’lik üstünlüğüyle girildi.

LİVERPOOL ORIGI İLE GERİ DÖNÜŞ YAPTI

Arsenal, 54. dakikada Ashley Maitland-Niles’ın kaydettiği gol ile farkı bir kez daha 2’ye çıkardı. Liverpool, 58. dakikada Chamberlain ve 62. dakikada Origi’nin attığı golleriyle durumu 4-4 yaptı. Dakikalar 70’i gösterdiğinde sahneye Joseph Wilock çıktı ve Arsenal lehine skoru 5-4’e getirdi. Liverpool 90+4’te Origi’nin attığı golüyle skoru 5-5’e getirdi ve penaltı atışlarına geçildi.
Liverpool penaltı atışlarına Arsenal’e 5-4 üstünlük sağladı ve İngiltere Lig Kupası’nda çeyrek finale yükseldi.


KLOPP: ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKMAYIZ

Liverpool’un menajeri Klopp ise maç sonu “Umarım sahadaki oyuncular, bu maçı uzun süre hatırlarlar. Gerçekten inanılmazdı. Ancak maçta bir süreden sonra oyuncularımın sahada ne yaptığını anlayamadım” şeklinde konuştu. Ayrıca Klopp Aralık ayında Katar’da FIFA Kulüpler Dünya Kupası oynayacaklarına vurgu yapan Alman çalıştırıcı Premier lig yöneticilerine seslendi ve “Çeyrek final maçı için yeniden uygun bir tarih belirlenmezse maça çıkmayız” açıklaması yaptı.

Liverpool’un son iki golünü atarak maçta yıldızlaşan Origi, “Takıma yardımcı olduğum için mutluyum. İnanılmaz bir ekibimiz var ve bunu her maçta göstermek istiyoruz.” dedi.


EMERY: İNANILMAZ BİR MÜCADELE OLDU

Arsenal’in menajeri Unai Emery de maçın zevkli geçtiğini vurguladı ve “Savunma açısından bakarsak, iki takım da bu maçtan mutlu olamaz. Ancak inanılmaz bir mücadele oldu. Sonuç sürekli değişti. Kesinlikle muhteşemdi” ifadelerini kullandı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder