30 Ekim 2019 Çarşamba

Maradona taht gibi koltukta maçı izledi

Arjantin Süper Lig’de Maradona’nın çalıştırdığı Gimnasia La Plata  takımı Newell’s Old Boys’a konuk oldu. Efsane futbolcu için yedek kulübesine konulan taht görünümlü koltuk geceye damga vurdu.

BOLD – Arjantin’de Maradona’nın takımı Gimnasia La Plata, Newell’s Old Boys’a konuk oldu. Futbolculuk döneminde formasını giydiği kulüp olan Newell’s Old Boys’a rakip olan Maradona eski takımının stadında krallar gibi karşılandı. Tıklım tıklım dolu tribünlerin ayakta alkışladığı efsane isim için maç öncesi koreografi düzenledi ve günün hatırası olarak bir tablo hediye edildi. Maradona maçı izlediği koltuğu imzalayarak eski kulübüne hediye etti.

YEDEK KULÜBESİNE TAHT GİBİ KOLTUK KONULDU

Maradona’ya yapılan en büyük jest ise yedek kulübesinde oldu. Newell’s Old Boys kulübü Maradona’nın maçı rahat takip etmesi için özel bir koltuk hazırlattı. Taht görünümlü bu koltuk yedek kulübesi önüne konuldu. Efsane isim hakemin ilk düdüğünde önce kendisi için hazırlatılan koltuğu imzaladı ve 90 dakika boyunca maçı bu koltukta oturarak takip etti. Maçı Arjantinli efsanenin takımı Gimnasia La Plata 4-0 kazandı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder