5 Kasım 2019 Salı

Bir günde iki kez gözaltına alındı, 640 lira para cezası kesildi!

Oğlu müebbet hapis cezasına çarptırılan Melek Çetinkaya, ‘adalet’ isteyemeden her seferinde gözaltına alınıyor.
19 yaşında müebbet hapis cezasına çarptırılan Harbiyeli oğlu Furkan için ‘adalet’ isteyen Melek Çetinkaya bugün evladı için adalet talep ederken iki kez gözaltına alındı. Çetinkaya her gözaltına alındığında ayrıca 320 lira para cezası kesiliyor.

15 Temmuz darbe girişimine katıldıkları iddiasıyla müebbet hapis cezasına çarptırılan Harbiyeli öğrencilerin annelerinin Ankara’daki eylemleri bugün de sürdü. Annelerden Melek Çetinkaya, bugün iki kez gözaltına alındı. İlk adalet talebini Yüksel Caddesi’nde yapacaktı Çetinkaya. KHK’li Yüksel direnişçileri ve Melek Çetinkaya, “Hukuksuz para cezaları bizi yıldıramaz” yazılı pankart açarak, basın açıklaması yapmak istedi. Ancak daha pankartı bile açamadan gözaltın alındılar.

Melek Çetinkaya, serbest bırakılmasının ardından KHK’lı Cemal Yıldırım ve Mahmut Konuk ile birlikte Sakarya Caddesi’nde basın açıklaması yapmak istedi. Ancak burada da polis tek kelime etmelerine müsaade etmedi.



Kaynak: Mağduriyetler http://magduriyetler.com/2019/11/06/bir-gunde-iki-kez-gozaltina-alindi-640-lira-para-cezasi-kesildi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder