8 Kasım 2019 Cuma

Bir siyanür dehşeti daha: Antalya’da 4 kişilik ailenin cansız bedenleri bulundu

Şimşek çifti ile 9 ve 5 yaşlarındaki iki çocukları Antalya’daki evlerinde ölü bulundu. Şimşek ailesinin siyanür nedeni ile öldüğü ifade edildi.

BOLD – Antalya’da 8 katlı bir binanın en üst katındaki dairede yaşayan Selim Şimşek (36), eşi Sultan Şimşek (38), çocukları Ceren Şimşek (9) ve Ali Çınar Şimşek’in (5) gece cansız bedenleri bulundu. Olay, saat 02.00 sıralarında Konyaaltı ilçesi Siteler Mahallesi 1315 Sokak Talip Yörükoğlu Apartmanı’nda yaşandı.

Şimşek ailesine telefonla ulaşamayan bir yakını, akşam saatlerinde eve gitti. Kapıyı kimsenin açmaması nedeniyle geri dönen aile yakını, gece tekrar eve döndü. Bu kez de kapı açılmayınca polisi çağırdı. Çilingir yardımıyla kapı açılınca dehşet ortaya çıktı. Salonda Selim Şimşek ve çocukları Ceren ile Ali Çınar’ın ele ele cansız bedenleri bulundu. Anne Sultan Şimşek’in cenazesi ise banyodaydı.

BİNA BOŞALTILDI SOKAK KAPATILDI

Sağlık ekiplerinin ilk incelemesine göre aile üyelerinin siyanür zehirlenmesi nedeniyle öldüğü aktarıldı. Bunun üzerine polis, binayı boşalttı. Sokak ise araç ve yaya trafiğine kapatıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD)ekipleri özel kıyafetler giyerek binada ve çevresinde inceleme başlattı.

Dairede siyanür tespiti için Afyonkarahisar’dan Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer Tehditler (KBRN) ekibi talep edildi. Evde yapılan aramada baba Selim Şimşek’in bıraktığı mektup bulundu. Eve ilk giren 3 polis memuru ile 3 sağlık görevlisi, kokudan etkilenince hastaneye kaldırıldı. Polis ve sağlık görevlilerinin durumunun iyi olduğu ve gözetim altında tutuldukları kaydedildi.

4 KARDEŞ DE SİYANÜRLE İNTİHAR ETTİ

İstanbul’un Fatih ilçesinde Cüneyt (48), Oya (54), Yaşar (56) ve Kamuran Yetişkin (60) evde ölü bulunmuştu. Otopside dört kardeşin siyanür içerek zehirlendiği ortaya çıkmıştı.

Siber güvenliğin zayıf olduğu hastanelerde “ölüm” oranları daha yüksek

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder