9 Kasım 2019 Cumartesi

Ölüm yıl dönümünde Atatürk’ü yeşil sahada böyle andılar

Süper Lig’de dünkü maçlarına 10 Kasım temalı formalarla çıkan Galatasaray, Gençlerbirliği ve Konyaspor, taraftardan büyük alkış aldı.

BOLD- Konyaspor, Galatasaray ve Gençlerbirliği dün oynadıkları maçlara 10 Kasım dolayısıyla özel tasarlanan formalarla çıktı. Gençlerbirliği oyuncular, Ankara’da oynanan Kayserispor maçında “Kemal Atatürk” imzalı formalarla sahaya çıktı. Gençlerbirliği’nin futbolcuları Eryaman Stadındaki taraftarından alkış aldı.

YARINIMIZ SENSİN
10 Kasım Atatürk’ün ölüm yıldönümü nedeniyle Galatasaray da dün Gaziantep’te, anlamlı bir forma ile sahaya çıktı. Galatasaray, maça bir pizza markasının yer aldığı göğüs sponsorluğunun yerinde #YarınımızSensin mesajıyla çıktı. Galatasaray’ın forma sponsoru olan pizza markası , sosyal medya hesabından konu hakkında şu ifadeleri kullandı: ”Buruk geçen her 10 Kasım gibi bu 10 Kasım’da da derin üzüntümüzün bir ifadesi olarak, Gaziantep FK-Galatasaray maçında forma sponsorluğumuzu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için ayırdık.” Galatasaray’ın özel formalarla 10 Kasım’ı anması taraftarından alkış aldı.

SONSUZLUK İŞARETİ
Süper ligin 11. Haftasında Sivasspor’a konuk olan İttifak Holding Konyaspor da maça 10 Kasım temalı formayla çıktı. Yeşil beyazlı ekibin formalarının arkasında sonsuzluk işareti içinde Atatürk resmi ve Ayyıldız simgesi yer aldı.

Siyanürle ailesini öldürüp intihar eden Selim Şimşek’in yüklü miktarda borcu vardı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder