7 Kasım 2019 Perşembe

Galatasaray’ın efsanesi Hakan Şükür, Terim’i eleştirdi: Real Madrid yürüye yürüye maç kazandı

Galatasaray’ın Real Madrid’de 6-0 yenildiği Şampiyonlar Ligi maçını, Sarı-Kırmızılı takımın efsane ismi Hakan Şükür değerlendirdi. Şükür mağlubiyetin baş sorumlusu olarak Fatih Terim’i gösterdi.

BOLD – Galatasaray’ın efsane golcüsü Hakan Şükür, 6-0’lık mağlubiyetinin sorumlusu olarak teknik direktör Fatih Terim’i gösterdi. Rakibin titizlikle analiz edilmediğini vurgulayan efsane isim, rakipleri övmekle bir sonuca varılamayacağını kaydetti. İşte Şükür’ün açıklamaları:

RAKİBE KARŞI SAĞLIKLI ÇALIŞMA OLMAMIŞ

“Maç öncesi dünya ve Türk medya ordusunun önünde Real Madrid’in, PSG’nin bütçesini anlatmak için takım çalıştırılmaz. Kendi kurduğu kadrodan memnuniyetsizliğinin ısrarla dile getirdi. Rakiplerinin üflemesiyle haftalardır giden bir durum var. Real Madrid karşılaşmasının Galatasaray üzerinden anlatılacak hiçbir şeyi yok. Ne daha önceden ne maç öncesi rakibe karşı hiç sağlıklı çalışma ortamı olmamış.”

REAL KARŞISINDA HÜCUMA ÇIKMAYAN BİR TAKIM VARDI

“Real Madrid daha öncede farklı galibiyetler almıştır. Ancak bu sefer karşısında hiç hücuma çıkmayan bir takım vardı. Hakkaniyetli bir ortam olmadığı, Fatih Terim’in söylemler ile eylemlerinin bir birini tutmadığını devamlı hatırlattık. Ocak’ta gönderilecekler diyerek yapılan açıklamalarla bu süreç yönetilmez. Bu söyleminizi eyleme dönüştürerek yapmalısınız.”

POZİSYON BULMADAN 6 GOL YİYORSUNUZ

“Tarihinde böyle Real Madrid’i çok az yakalarsınız. Brugge takımı iki gol attı, iki tane de kaçırdı. Ya Real Madrid’in maçları seyredilmemiş ya da bunun analizi hiç yapılmamış. Feghouli’yi maç sırasında hiç görmedim. Feghouli sağ önde oynayan bir oyuncu ama bakıyorsunuz geride hatta kademede. Bu korkaklık, böyle saçma şey olur mu? Babel için de aynı durum geçerli. Bu maçta rakip kalede pozisyon bulmadan 6 tane gol yiyorsunuz. Yürüye yürüye Real Madrid’in kazandığı bir maç izledik.”

DALGA GEÇER GİBİ DEĞİŞİKLİK

“İkinci yarı Ömer Bayram’ı oyunu alıp Andone çıkartıp Babel’i ileri çekmek. Dalga geçer gibi . Oyunu 4-0’da tutayım düşüncesi. Malatya ve Rize maçında iyi oynayan oyuncular bir daha forma yüzü göremedi. Adalet hangi adalet. Açıkladığın adaleti uygulamıyorsun.”

Halime Gülsu’nun cezaevinde öldürülüşüne şahit olan koğuş arkadaşları BOLD’a konuştu

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder