8 Kasım 2019 Cuma

Sinemalarda 5 yeni film var

Türkiye’deki sinemalarda bu hafta 3’ü yerli 5 yeni film gösterime giriyor.

BOLD– Ron Howard imzalı biyografik belgesel “Pavarotti” ve “Onun Adı Petrunya” haftanın dikkat çeken filmleri. İşte 8 Kasım Cuma günü Türkiye’de vizyona giren filmler.

PAVAROTTI

2002’de “Akıl Oyunları” ile en iyi yönetmen Oscar’ı alan Ron Howard’ın yönettiği belgesel yapım 12 yıl önce aramızdan ayrılan ünlü İtalyan tenor Luciano Pavarotti’nin yaşamının bilinmeyenlerine ışık tutuyor.

ONUN ADI PETRUNYA

Kuzey Makedonya’da Teofanya Bayramı’nda rahip bir haçı kutsar ve suya atar. Onlarca erkek de suya atlayarak onu bulmaya çalışır. Haçı bulan kişinin o yıl çok mutlu olacağına inanılır. Peki ya daha önce hiç görülmemiş bir şekilde bir kadın suya atlayıp da haçı bulursa neler olur? Petrunya, haçı geri almaya çalışan erkeklerle, kolluk kuvvetleriyle ve medyayla uğraşırken bu sorunun cevabına ilk elden tanık olacaktır.

YARALI KEKLİK

Veysel, hasta kız kardeşi Hicran’a yaralı olarak buldukları kekliği iyileştireceğine söz verir. Fakat keklik ortadan kaybolunca Veysel için yeni ve farklı bir mücadele başlar.

HAPŞUU

TRT Çocuk animasyonlarından Hapşuu şimdi de beyaz perdede. Hapşu ve arkadaşları Meli, Vızz, Taka Tuka’nın yepyeni maceraları misafirleri Lemi’nin de katılımıyla yaşanıyor.

RECEP İVEDİK 6

Konya’da kuru fasulye festivaline davet edilen Recep İvedik bir dizi talihsizlik sonucu KOnya yerine Kenya’ya giderse ne olur? Şahan Gökbakar’ın filmi haftanın gişe lideri olmaya aday!

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder