7 Kasım 2019 Perşembe

Erdoğan kirasını, elektriğini ödeyemeyen vatandaş için bakın kimi suçlamış…

İstanbul’da 4 kardeşin toplu intiharı sonrası Erdoğan’a ait bir arşiv görüntüsü sosyal medyada dolaşma girdi. Erdoğan, ekonomik krizlerden doğan dramların sorumlusu olarak hükumeti suçluyor.

BOLD – İstanbul’un Fatih İlçesinde 4 kardeşin intiharı gündemdeki yerini koruyor. Ekonomik sıkıntılar yüzünden hayatlarına son veren Yetişkin kardeşlerin aile dostu Serpil Alkan, arkadaşlarının yaşadığı parasal sorunları katıldığı bir programda anlattı. İntiharın ardında kardeşlerin bakkala 2 bin 260 lira veresiye borcu olduğu da ortaya çıktı. BEDAŞ da olayın olduğu sabah, üst üste gelen 3 faturayı ödeyemeyen, Yetişkin kardeşlerin elektriğini kesti.

VATANDAŞ YANDIM ALLAH DİYORSA!

Borçlu yaşamanın getirdiği sıkıntı yüzünden hayatlarından vazgeçen Yetişkin kardeşlerin dramı sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor. Çeşitli sosyal platformlarda, ekonomik krizden sorumlu tutulan, siyasilerin suçlandığı paylaşımlar yapılıyor. Sosyal medyada dolaşıma giren Erdoğan’a ait bir video izlenme rekorları kırıyor. Videoda Erdoğan, “Vatandaş kirasını ödeyemiyorsa, elektrik faturasını ödeyemiyorsa ve ‘Yandım Allah!’ diyorsa, bunun sorumlusu hükumettir. Bu halk bu kadar da unutkan değildir” ifadelerini kullanıyor.

Erdoğan’ın ekonomik krizlerden doğan dramların sorumlusu olarak hükumetleri gösterdiği konuşması en çok izlenen ve paylaşılan videolardan oldu.

Erdoğan’ın ekonomik krizlerden doğan dramların sorumlusu

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder