29 Ağustos 2020 Cumartesi

Bahçeli bir türlü bitirilemeyen köprüye Erdoğan’ın adının verilmesini önerdi

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Adana’da kendi adına yapılan ancak bir türlü bitirilemeyen köprüye AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın isminin verilmesini önerdi. 215 milyon liraya ihale edilen köprü için Cumhurbaşkanlığı 700 milyon lira ek ödenek vermişti.

BOLD – MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendi adını taşıyacak köprüyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Bahçeli, “Benim de bir hassasiyetim var. İsmimin köprüye verilmesinden dolayı Cumhur İttifakı’nın yıpratılmaya çalışılmasından endişe ediyorum. O nedenle köprüye Recep Tayyip Erdoğan isminin verilmesini öneriyorum” dedi.

ERDOĞAN’IN ADI VERİLSİN

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kendisini arayarak Adana halkına hizmet verecek bir köprüye isminin verilmesinden dolayı memnun olduğunu ifade ettiğini aktardı. Selvi, konuya ilişkin olarak Bahçeli ile gerçekleştirdiği görüşmenin devamını şöyle anlattı: “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şahsına gösterdiği vefanın önemli olduğunun altını çizdi. ‘Benim de bir hassasiyetim var. İsmimin köprüye verilmesinden dolayı Cumhur İttifakı’nın yıpratılmaya çalışılmasından endişe ediyorum’ dedi. MHP lideri ardından da bir teklifte bulundu. ‘O nedenle köprüye Recep Tayyip Erdoğan isminin verilmesini öneriyorum’ ifadesini kullandı” dedi. Bahçeli’nin önerilerini Erdoğan’a ‘bir arkadaşı’ aracılığıyla ilettiğini belirten Selvi, eğer ‘Recep Tayyip Erdoğan’ ismi kabul edilmezse köprü için iki isim daha önerdiğini belirtti.

KARALAR: KÖPRÜNÜN YAPILMASINDAN MEMNUN OLURUM

CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı da kendisini aradığını belirten Selvi, görüşmeye ilişkin şunları kaydetti: “Köprünün yapılmasına karşı olmadığını ifade etti. ‘Devlet Bahçeli köprüsünün yapımı imkânsızlıklar nedeniyle zaten ben gelmeden önce durmuştu. Adana halkına hizmet verecek olan köprünün yapılmasından dolayı memnun olurum. Netice itibariyle Adana halkına hizmet verecek’ dedi.”

Tiyatrocu Füsun Demirel: Askeri darbelerde bile bu kadar sanatçı için soruşturma açılmadı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder