27 Ağustos 2020 Perşembe

Melek Mosso’ya Sıla desteği

“İstanbul Sözleşmesi Yaşatır” demesi bahane edilerek polis zoruyla sahneden indirilen müzisyen Melek Mosso’ya meslektaşı Sıla Gençoğlu’ndan destek geldi.

BOLD – Türkçe müziğin son yıllardaki önemli isimlerinden Melek Mosso, 22 Ağustos’ta Aqua Florya’da verdiği konser sırasında, “İstanbul Sözleşmesi yaşatır.” dedikten bir süre sonra mekana gelen polisler tarafından sahneden indirilmişti.

Melek Mosso

SESİMİZİ KISAMAZSINIZ

Melek Mosso’nun yaşadığı bu olay sonrasında sosyal medyadan birçok tepki yükseldi. Mosso’ya destek olan isimlerden biri de meslektaşı Sıla Gençosmanoğlu idi. Kısaca Sıla olarak anılan şarkıcı kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “sesimizi kısamazsınız” mesajı verdi.

TECAVÜZCÜ MUSA ORHAN VURGUSU

Mesajında Batman’da İpek Er isimli genç kıza tecavüz ederek ölüme sürüklemesine rağmen serbest bırakılan Musa Orhan’ı hatırlatan Sıla şu ifadeleri kullandı: “Tecavüzcüyü serbest bırak, tecavüzcüyü serbest bırakma diyenin sesini kıs. Kısamazsın. @MelekMosso #melekmosso #MusaOrhanTutuklansin”

Hatırlanacağı üzere Sıla Gençoğlu da bir süre önce eski sevgilisi Ahmet Kural’ın fiziksel şiddetine maruz kaldığını belirterek Kural’dan şikayetçi olmuştu. Yapılan yargılama sonunda Ahmet Kural 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılmış ancak ceza ertelenmişti.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder