25 Ağustos 2020 Salı

Boksör Ünsal Arık: “Öldürülürsem bilin ki bunu yapan Tayyipçilerdir”

AKP’yi sert bir dille eleştiren boksör Ünsal Arık ölüm tehditleri almaya başladı. Tedirgin olduğunu söyleyen Arık, öldürülürse sorumluların kim olduğunu da açıkladı.

BOLD – Bir hafta önce arabasının camına zarfın içinde kurşun bırakılan Avrupa şampiyonu boksör Ünsal Arık şimdi de telefonla tehdit edildiğini söyledi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Arık eğer öldürülürse bunu yapanların ‘Tayyipçiler’ olduğunu belirtti.

“OKUYUN ARKADAŞLAR, TEDİRGİNİM”

Arık mesajında “Okuyun arkadaşlar çünkü tedirginim. Evimin önünde kurşun bıraktığınız mesajı aldık. Telefon numaramı da bulmuşsunuz. Şimdi konuştuk, tehdidi aldık ve ben Ünsal Arık yarın bir gün öldürülürsem bilin ki bunu Tayyipçiler yaptı, çünkü arayan kişi belli Allah’ın emriymiş, dinsizler öldürmek” ifadelerini kullandı.

ALMAN GAZETELERİNE VERDİĞİ RÖPORTAJDA DİTİB’İ ELEŞTİRMİŞTİ

Almanya’da yaşayan ve Alman gazetelerine verdiği röportajlarda Diyanet İşleri Türk İslam Birliğinin (DİTİB) faaliyetlerini eleştiren Arık geçen hafta Cumhuriyet’e yaptığı açıklamada “Alman gazetelerine, Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) hakkındaki düşüncelerimi söyledim. Bu kapsamda, söz konusu kuruma bağlı camilerde dinden çok siyaset yapıldığını; Erdoğan iktidarının buralara müdahalelerde bulunduğunu, Diyanet’in ise artık eski Diyanet olmadığını belirttim ve bunun üzerine söz konusu tehdit mektubunu aldım” demişti.

Avrupa Şampiyonu Boksör Ünsal Arık’a ‘kurşunlu’ tehdit!

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder