19 Aralık 2020 Cumartesi

İstifa sonrası kayıplara karışan damat Berat Albayrak ortaya çıktı

Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan istifa etmesinin ardından kayıplara karışan AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak’ın İstanbul’da ofis tutup çalışmalarını sürdürdüğü iddia edildi.

BOLD – İstifa ettiği 8 Kasım’dan beri ortalarda gözükmeyen Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan istifa eden AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak’ın Koç Holding’in bulunduğu İstanbul Nakkaştepe’de ofis tuttuğu öne sürüldü.

EN ÇOK KONUŞULAN KONULARDAN BİRİ: BERAT ALBAYRAK NEREDE?

İstifanın ardından bir buçuk ay geçen Albayrak hiçbir platformda halkın karşısına çıkmadı. Bugün sosyal medyada en çok konuşulan konuların başında da bu soru geldi. Twitter’da “#beratalbayraknerede” etiketi trend topic oldu.

TUTTUĞU OFİSTE GÖRÜŞMELER YAPIYOR

Odatv’de yer alan habere göre Berat Albayrak, Koç Holding’in genel müdürlüğünün bulunduğu İstanbul Nakkaştepe’de bir ofis tuttu. Bu ofiste çalışmalarını yürütüyor, görüşmelerini gerçekleştiriyor. Albayrak, 2018’de bakan olmak için milletvekilliğinden istifa etmişti. AKP yönetiminde de yer almayan Albayrak’ın siyasi bir görevi de bulunmuyor.

Çıplak aramaya karşı çıkan mahkuma gardiyan dayağı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder