19 Aralık 2020 Cumartesi

Vatandaşa ‘kuru ekmek’ Erdoğan’a Alman çavdarlı ekmeği

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan bir fırından çeşit çeşit ekmek ve simit aldı. Erdoğan’ın bu alışverişi, AKP milletvekili Şahin Tin’in tepki çeken “Millet kuru ekmek yiyorsa aç değil” sözlerini hatırlattı.

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan İstanbul’da girdiği bir fırından çeşit çeşit taze ekmek altı. Fırıncı esnafın verdiği bilgiye Erdoğan Alman çavdarlı ekmeği ile Siyez ekmeği ayrıca nohut mayalı ekmekle ekşi mayalı ekmek aldı.

Alışveriş listesine ekmeklerin yanı sıra simit de ekleyen Erdoğan, tam buğdaylı simit, sokak simidi ve haşhaşlı simit de aldı. Korumalar poşet poşet unlu mamulü makam aracının bagajında taşıdı.

AKP’Lİ VEKİLİN ‘KURU EKMEK’ ÇIKIŞI

Bu alışveriş, geçtiğimiz günlerde AKP’li vekil Şahin Tin’in, “Millet kuru ekmek yiyorsa aç değil” şeklindeki skandal sözlerini akıllara getirdi. AKP Denizli Milletvekili Tin, CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay’ın “Millet aç, midesine kuru ekmek dışında bir şey girmiyor” sözlerine, “O zaman aç değiller” karşılığını vermişti.

Diğer yandan Tin, yediği yemeğin parasını Çivril Belediyesi’ne ödettiği iddiası ile gündeme gelmiş, haberin ardından mahkeme jet hızıyla erişim engeli getirmişti.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder