19 Aralık 2020 Cumartesi

Taylan Biraderler’in yeni filmi Azizler’den ilk fragman yayınlandı!

Taylan Biraderler’in 10 yıl aradan sonra çektiği ilk film olan Azizler’in fragmanı yayınlandı. Azizler, 8 Ocak’ta Netflix’te izleyici ile buluşacak.

BOLDKüçük Kıyamet ve Vavien gibi kalburüstü filmlerle dikkat çeken Durul Taylan ve Yağmur Taylan, yani Taylan Biraderler, 10 yıl aradan sonra yeni bir filmle geri dönüyor. Koronavirüs pandemisi sebebiyle yaygın gösterime sokulamayan Azizler, Netflix Ocak 2021 programında yer alacak.

AZİZLER DE VİRÜS MAĞDURU

2009 yapımı Vavien’den sonra yeni film çekmeyen ama bu sırada Muhteşem Yüzyıl ve Vatanım Sensin gibi önemli dizilere imza atan Taylan Biraderler’in 10 yıl aradan sonra çektiği ilk film olan Azizler’in 2 Ekim olan vizyon tarihi de bu yılki tüm filmler gibi iptal edilmişti. Merakla beklenen filmin akıbeti ise Netflix’in ekim ayı sonundaki etkinliğinde açıklanmıştı.

Netflix, “Azizler”i orijinal yapımları arasına katarak iki kardeşin yeni filmini izlemek isteyenleri sevindirdi. 8 Ocak’ta Netflix’te izleyici ile buluşacağı açıklanan film için heyecanlı bekleyiş sürerken, filmden ilk fragman yayınlandı.

YILDIZLAR KARMASI

Taylan Biraderler’in yeni filmi, göz kamaştıran bir oyuncu kadrosunu bir araya getiriyor. Filmin başrollerinde Engin Günaydın, Haluk Bilginer, Binnur Kaya, Öner Erkan, Fatih Artman, İrem Sak, İlker Aksum, Gülçin Santırcıoğlu, Hülya Duyar, Göktuğ Yıldırım ve Helin Kandemir gibi önemli isimler yer alıyor.

Bu yılın en çok konuşulan dizilerinden Bir Başkadır’ın yazarı Berkun Oya‘nın kaleme aldığı filmin hikâyesi ise kısaca şöyle:

Gençlik yıllarının artık sonuna gelen Aziz, hayatından hiç memnun değildir. Yıllardır sevmediği bir işte çalışmaktadır ve gençliğinde kendisi için kurduğu mesleki hayallerden oldukça uzaktır. Sevgilisi Burcu ile dört yıldır süren ilişkisinin ise artık sonlanması gerektiğini fark eder… Yalnız kalmaya, kendisiyle vakit geçirmeye, özgürleşmeye duyduğu ihtiyaç her geçen gün artmaktadır. Sonunda, en çaresiz anında, karşısına beklenmedik bir fırsat çıkar, ancak Aziz’in tehlikeli bir yalan söylemesi ve bu yalanı sürdürmesi gerektirmektedir. Katlanmak zorunda kalacağı sonuçlar, Aziz’in hayatını büsbütün değiştirecektir.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder