3 Haziran 2020 Çarşamba

81 gündür Siverek’te dolaşan katil ihbarlara rağmen yakalanamıyor!

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 12 Marta’ta kendisini sollayan Sidar Uygurlar’ı vurarak öldüren uyuşturucu taciri Yılmaz Geyik, gelen tüm ihbarlara rağmen bir türlü yakalanamıyor.

BOLD – Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde Yılmaz Geyik (50) adlı kişi, 12 Mart’ta kendisini solladığı için aracıyla, Sidar Uygurların kullandığı otomobilin önü kesti. İddiaya göre, lüks aracıyla uyuşturucu ticareti yapan Yılmaz, olay gecesi kendisini sollayan genç Sidar’ı önce polis zannetti. Yol ortasında bir süre tartışan ikilinin arasına çevredekiler girmek istedi. Sidar Uygurlar, Yılmaz’dan özür dileyerek aracına bindi. Genç adamın polis olmadığı anlayan Yılmaz, aracında oturan Sidar’ı önce silahının kabzasıyla darp etti, daha sonra da genç adamı başından vurarak öldürdü. Olay saniye saniye MOBESE kameralarına yansıdı. 23 yaşındaki Sidar Uygurlar’ı katleden, Yılmaz Geyik 81 gündür çeşitli ihbarlara rağmen bir türlü yakalanamıyor.

JANDARMA İLE ÇATIŞTI

O günden buyana bulunamayan Yılmaz Geyik’in hala Siverek’te olduğu ve uyuşturucu ticaretine de devam ettiği iddia edildi. Olayı araştıran BirGün gazetesinden Erk Acarer, olayın safahatına ilişkin sosyal medyadan bir video paylaştı. Yılmaz’ın yerel mercilerce korunduğunu iddia eden Acarer, Geyik’in bir ihbar üzerine evine gelen jandarma ekipleriyle çatıştığı ve Uygurlar ailesinin buna şahit olmasına rağmen jandarma tutanaklarında buna ilişkin bilgi yer almadığını da söyledi.

SİVEREK’TE OLDUĞUNA İLİŞKİN GÖRÜNTÜLER VAR

Acarer, Yılmaz Geyik’in uyuşturucu taciri olduğunu ve bölge nüfuza sahip olduğunu ileri sürdü. Acarer, Yılmaz’ın hala bölge olduğuna ilişkin Uygurlar ailesinden gelen bir de görüntü paylaştı.

SOSYAL MEDYADA KAMPANYA

Bu arada, küçük bir ilçede katilin 3 aya yakın bir süredir yakalanamaması sosyal medyada gündem oldu. Ünlü isimler genç Sidar’ı bir yol tartışmasında katleden Yılmaz Geyik’in yakalanması için İçişleri Bakanlığını göreve çağırdı

Üç çocuğunun önünde Guantanmo tarzı köpekli işkence yaptılar

Kardeşimin katilini kim koruyor, neden bulunamıyor?

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder