4 Haziran 2020 Perşembe

AKP’li olduğu için bekçi yapılanlar var!

Bekçi ve polisin vatandaşa eziyet hakkı bulunmadığını belirten Altay, “AK Parti yandaşı olduğu için bekçi yapılan insanların bu tür davranışlarına daha çok tanık oluyoruz ve tekrarını istemiyoruz” diye ikaz etti.

BOLD – Son dönem kamuoyuna daha çok yansıyan polis ve bekçi şiddetine yönelik konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Engin Altay, “Haddini, yetkisini aşan, görevin gerektirdiği nitelikleri haiz olmayıp, AK Parti yandaşı olduğu için bekçi yapılanların bu tür davranışlarına daha çok tanık oluyoruz ve tekrarını istemiyoruz” ifadelerini kullandı.

GÜVENLİK KUVVETLERİNİ TERÖRİSTLE BİR TUTAN ADİDİR ALÇAKTIR

Bekçilerle teröristleri bir tuttuğu iddiasına tepki gösteren Altay, “Güvenlik kuvvetlerini teröristlerle bir tutan adidir, alçaktır” diye konuştu. Polisin, bekçinin görevinin vatandaşın huzurunu tesis olduğunu, vatandaşa eziyet olmadığını kaydetti. “Terörle mücadele edecek, vatandaşa şefkatli yüzünü ve dost elini uzatacak. Orantısız güç kullanmayacak. Hukuk dışına çıkılırsa işler karışır. AK Parti yandaşı olduğu için bekçi yapılan insanların bu tür davranışlarına daha çok tanık oluyoruz ve tekrarını istemiyoruz” dedi.

POLİSİ SEVİYORSANIZ 3600’Ü BİR GÜNDE ÇIKARALIM

AKP’nin hamasetle siyaset yaptığını kaydip şu teklifte bulundu: “Üç oy fazla alacağım diye insan hayatını önemsemeyerek, şehit, bayrak, vatan, ezan edebiyatı ile insanların yaşadığı sıkıntıları göz ardı etmek asla kabul edilemez. Gerçekten samimiyseniz gelin şu 3600’ü bir günde çıkaralım. Polisi sevmek böyle olur.”

Çav Bella iddianamesi: ‘Kınaması mümkünken kınamadığı’ gerekçesiyle 3 yıl hapis!

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder