6 Haziran 2020 Cumartesi

“Onu ben öldürmedim kendi kendini bıçakladı”

Eşi Hafize Fidan’ı bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Ferhat Fidan hakim karşısına çıktı. Suçlamayı kabul etmeyen Fidan, “Onu ben öldürmedim. Kendi kendini bıçakladı” dedi.

BOLD Eskişehir’de Odunpazarı Erenköy Mahallesi’nde yaşayan 35 yaşındaki Hafize Fidan ile 26 yaşındaki Ferhat Fidan çifti, geçen Şubat, tartışmaya başladı. Kısa süre sonra kavgaya dönüşen olayda, Hafize Fidan bıçaklanarak ağır yaralandı. Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Fidan, tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Zanlı Ferhat Fidan ise tutuklandı. Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı, şüpheli Fidan ile ilgili iddianamede ‘kasten öldürme’ suçundan ömür boyu hapis cezası istedi.

Kocası tarafından katledildiği iddia edilen Hafize Fidan.

İLK DURUŞMAYA SEGBİS İLE KATILDI

Tutuklu kocanın yargılanmasına Eskişehir 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde başlandı. İlk duruşmaya, cezaevinden Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılan Ferhat Fidan, suçlamayı kabul etmedi. Hafize Fidan’ın kendi kendini öldürdüğünü iddia etti: “Eşimi öldürmedim. Aramızda çıkan tartışmanın ardından eline geçirdiği bıçağı vücuduna sapladı. Kanlar içinde yere yığıldığını gördüm. Hemen alt katımızdaki komşulara durumu bildirip yardım istedim. Onlar da eve geldi. Ambulansı ile hastaneye götürdük. Onu ben öldürmedim. Kendi kendini bıçakladı” Mahkeme, tanık ifadeleri için duruşmayı erteledi.

Emekliler maaşlarının 3 bin liraya yükseltilmesini istiyor

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder