5 Haziran 2020 Cuma

Fatih Portakal’a kiremit cezası

Fox TV sunucusu Fatih Portakal’a, İzmir Seferihisar’daki çiftliğindeki çatısı kiremitle kaplı sundurma için ceza kesildi.

BOLD – Gazeteci Fatih Portakal, sosyal medya hesabından, İzmir Seferihisar’daki çiftliğine kiremit operasyonu yapıldığını duyurdu. Kaçak yapı iddiasıyla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerince incelenen çiftliğinde kanuna aykırılığa rastlanmayan Portakal, konuyla ilgili şu mesajı paylaştı:

“Kaçakçı diyerek haber yapılan arazimde yıkım gerçekleşti!!! Ne mi oldu? Kiremit cezası verildi. 4 tarafı açık, garaj olarak kullanılan yerin sadece kiremitlerinin toplanmasına karar verildi. Suç unsurları da imha edildi. Komik ama gerçek. Eski ve yeni hali. Hangisi güzel?”

SUNDURMANIN YIKILACAĞI BAZI BASIN YAYIN ORGANLARINDA YER ALDI

Seferihisar’da, 2015’te kurulan çiftlikte, kaçak yapılaşmaya gidildiği şikayeti üzerine Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri inceleme yapmış ama kaçak bina bulunamamıştı. Fakat bazı basın yayın organları, 8,3 dönümlük çiftliğin inceleme raporuna ulaşıldığını ve ağaç kolonlar üzerine dikilip çatısı kiremitlerle kapatılan 40 metrekarelik kaçak sundurmanın yıkılacağını iddia etmişti.

BAKAN KURUM’A SORDUĞU SORUYA HALA CEVAP ALAMADIĞINI BELİRTTİ

Talep ettiği halde kendisine verilmeyen inceleme raporunun nasıl olup da yandaş medyaya sızdırıldığını Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a soran Fatih Portakal, evinin üstünde drone uçurulup özel mülkünün dikizlenmesiyle ilgili de Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne ve Emniyet’e şikâyette bulunduğunu duyurmuştu.

Silivri’de bir koğuş daha komple Kovid 19

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder