6 Haziran 2020 Cumartesi

“Ne olur yardım edin: 16 yaşındaki kız 54 yaşındaki adamın elinde”

Antalya’da 18 gün kaybolduktan sonra bulunup ailesine teslim edilen lise öğrencisi Hayriye Nur Özyurt, 2 hafta sonra tekrar kayıplara karıştı. Anneanne Ayşe Yıldırım, iz sürüp torununun tutulduğu adresi tespit etti.

BOLD – Kepez Kütükçü Mahallesi’nde yaşayan 16 yaşındaki Hayriye Nur Özyurt, markete gitmek için evden çıktı ancak dönmedi. Ailesinin kayıp başvurusu ile çalışmalara başlayan polis, genç kızı 18 günde bulup 29 Nisan’da yakınlarına teslim etti. Fakat Özyurt, 14 Mayıs gecesi tekrar kayboldu.

TORUNUNUN YERİNİ KENDİ ÇABASIYLA TESPİT ETTİ

Anne Meral Özyurt, kızının, birilerince zorla tutulduğunu iddia etti. Anneanne Ayşe Yıldırım ise iz sürüp torununu bir haftada buldu. Yıldırım, Hayriye Nur’un, 28 yaşındaki C.B. ile görüştüğünü belirledi. Kendi çabasıyla C.B’nin yerini belirleyen anneanne söz konusu adrese gitti.

18 YAŞINI DOLDURANA KADAR ALIKOYACAĞINI SÖYLEDİ

Ayşe Yıldırım sonrasını şöyle anlattı: “Komşular, C.B.’nin torunumu sürekli dövdüğünü anlattı. ‘Neden polise haber vermediniz?’ diye sitem ettim. Korktukları için ihbar edemediklerini söylediler. Kapıyı çaldığımda karşıma C.B.’nin babası olduğunu öğrendiğim S.B. çıktı. Bu kişiye, ’54 yaşındasın, 16 yaşındaki çocuğu nasıl tutarsın?’ dedim. ‘Tutarım’ dedi. Ağladım, yalvardım. Çocuğumu göstermesini istedim ama bana göstermeyeceğini söyledi. Hatta Adanalı olduğunu, torunumu 18 yaşını doldurana kadar alıkoyacağını belirtti. Neden 18 yaşının doldurmasını bekliyor, onu da anlamadım. Adli makamlara şikayet ettim. Ama sonra ortadan kayboldular.”

YETKİLİLERE SESLENİYORUM: BANA YARDIM EDİN

Torununun ne amaçla alıkonulduğunu bilmediğini dile getiren anneanne, “Polislerimiz inşaallah kısa zamanda bulurlar. Yardım bekliyorum. Yetkilere sesleniyorum, 16 yaşındaki kız çocuğu 54 yaşındaki adamın yanında. Ne olur bana yardım edin” dedi.

“Fikir Devlet Bahçeli’den icraat Tayyip Erdoğan’dan”

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder