21 Haziran 2021 Pazartesi

1 Temmuz’dan itibaren sokağa çıkma yasağı tamamen kalkıyor

Kabine toplantısı sonrası kameralar karşısına geçen Erdoğan, 1 Temmuz’dan itibaren koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan sokağa çıkma yasaklarının tamamen kaldırılacağını söyledi.

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrası kameraların karşısına geçti. Erdoğan konuşmasında koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan sokağa çıkma yasağı kararının 1 Temmuz itibari ile kaldırılacağını söyledi.

MÜZİĞE SINIR

Turizm sektörüne verilen KDV desteğini 1 ay uzattıklarını belirten Erdoğan, “Kamu kurum ve kuruluşlarında normal mesai düzenine geçiliyor. Şehirler arası seyahat kısıtlamalarıyla şehir içi toplu taşıma araçlarındaki sınırlamalar sona eriyor. Müzikle ilgili kısıtlamaları 24.00’e çekiyoruz. Kusura bakmayın, gece kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yoktur” dedi. Erdoğan HES kodu uygulamasının yaygınlaşacağını aşılama çalışmalarının da hızla devam edeceğini duyurdu.

Son kabine toplantısından bu yana sokağa çıkma yasağı Pazar günü tam gün, hafta içi ve Cumartesi günleri için de saat 22.00’den sonra uygulanıyordu. Sosyal medyada da gündem olan karar vatandaşlar tarafından da olumlu karşılandı.

Susma hakkını kullanan Sezgin Baran Korkmaz’ın tutukluluğu uzatıldı

 

1 Temmuz’dan itibaren sokağa çıkma yasağı tamamen kalkıyor yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder