24 Haziran 2021 Perşembe

Savcılar 3 şehirde Peker’in iddialarıyla ilgili soruşturma açtı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarına ilişkin savcıların İstanbul, Ankara ve Muğla’da soruşturma başlattığı öne sürüldü. Cumhuriyet yazarı Barış Pehlivan, savcıların gizliliği sağlamak için soruşturmaları UYAP’a yüklemediğini yazdı.

BOLD – Sedat Peker’in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mehmet Ağar, Kutlu Adalı’nın öldürülmesi, eski Başbakan Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım ve iş insanı Sezgin Baran Korkmaz iddialarıyla ilgili 3 ilde soruşturma başlatıldığı iddia edildi.

Cumhuriyet yazarı Barış Pehlivan, bugünkü yazısında savcıların Sedat Peker’in videolarındaki iddialarla ilgili İstanbul, Ankara ve Muğla’da soruşturmalar başlattığını belirtti. Pehlivan, yazısında şunları kaydetti:

  • Hep o haklı serzeniş: Görevini yapacak bir savcı aranıyor. Lağım çukurunu temizlemeye yardımcı olacak yargı sürecinin başlaması gerekiyor.
  • Duydum ki o savcılar bulunmuş. Sedat Peker’in videolarındaki iddialar ve isimler için birkaç ilde soruşturmalar başlatılmış.
  • Hem videoların çözümleri, hem baroların şikâyetleri hem de açık kaynaklardaki haberler dosyalanmaya başlanmış.
  • Soruşturmaların İstanbul, Ankara ve Muğla’da yapıldığını öğrendim. İçeriklerine dair şu an dışarı bilgi sızdırmamak için uğraşıldığını fark ettim.
  • Belki de bu yüzden UYAP’a bile yüklememişlerdir şu aşamada…

Soylu’nun suçlular albümüne bir isim daha: Yüzlerce kişiyi dolandırdı

Savcılar 3 şehirde Peker’in iddialarıyla ilgili soruşturma açtı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder