21 Haziran 2021 Pazartesi

7/24 müzik hariç her şeyi çalıyorlar

Erdoğan’ın ‘kimse kusura bakmasın’ diyerek duyurduğu yeni müzik yasağı sosyal medyada tepki topladı. Pandemi sürecinde zor günler geçiren müzisyenlerin başını çektiği on binlerce sosyal medya kullanıcısı Erdoğan’ı hedef aldı.

BOLD – Koronavirüs tedbirleri hakkında alınan yeni Kabine kararlarını açıklayan Tayyip Erdoğan’ın müzik yasağı ile ilgili sözleri, halkın yaşam şekline müdahale eleştirilerini de beraberinde getirdi. Sosyal medyada, karara tepkilerin dile getirildiği ‘kusura bakıyoruz’ etiketi gündemin 1. sırasına yükseldi.

Pandemi boyunca kapanan mekanlar yüzünden zor günler geçiren müzisyenler de Erdoğan’ı hedef aldı. Sarkıcı Cem Adrian, “Yıllardır verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü hepinizden özür dileriz diyerek” paylaşımıyla Erdoğan’ı ti’ye aldı.

Konuyla ilgili tepkisini espri bir dille anlatan Hodja adlı bir sosyal medya kullanıcısının paylaşımı ise dakikalar içinde binlerce beğeni topladı. Hodja adlı kullanıcı paylaşımında, “7/24 her şey çalınıyordu müzik hariç” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’la sosyal medya arasında ‘müzik’ kavgası

7/24 müzik hariç her şeyi çalıyorlar yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder