22 Haziran 2021 Salı

Süleyman Özışık’ın açıklaması itiraf mı tehdit mi?

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’le olan ilişkileri ortaya çıkan gazetecilerden Süleyman Özışık skandal bir açıklamaya imza attı. “Soylu’ya binlerce dosya götürdüm, görevlerine iade edildiler” diyen Özışık’ın bu açıklaması, üstü kapalı olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu tehdit ettiği yorumlarına yol açtı. Sosyal medya kullanıcıları ise Özışık’a dosyaların kaç para karşılında aklandığını sordu. 

BOLD – Süleyman Özışık, KHK ile kamu görevinden ihraç edilen binlerce kişinin dosyasını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya verdiğini belirterek, “Araştırmalar yaptı ve hepsi görevlerine iade edildi” dedi. Sosyal medyada büyük tepki çeken Özışık’ın açıklaması Soylu’yu üstü kapalı olarak tehdit olarak yorumlandı.

KURDUKLARI BORSAYI İTİRAF ETTİ

Sedat Peker’in açıklamalarıyla gündeme gelen Özışık kardeşlerden Süleyman Özışık, tepki çeken bir itirafta bulundu. Açıklamaları “borsa itirafı” olarak değerlendirilen Özışık “Soylu’ya binlerce insanın dosyasını götürdüm, görevlerine iade edildiler” dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker arasında aracılık yaptığı ifade edilen Özışık, İnternethaber sitesinin Youtube kanalındaki yayında “Süleyman Soylu’ya masum olduğuna inandığım binlerce insanın dosyasını götürdüm; görevlerine iade edildiler” ifadelerini kullanıyor. Özışık ayrıca “Dedim ki; bu insanlar eğer masum çıkmazsa hesabını benden sorun. Araştırmalar yapıldı. Hepsinin bir iftiraya kurban gittiği ortaya çıktı. Hepsi görevlerine iade edildi” diye konuştu.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ: KAÇ LİRA ALDINIZ?

Özışık’ın açıklamaları sosyal medyada tepki çekti. Yapılanın borsa itirafı olduğunu belirten sosyal medya kullanıcıları Özışık’a o dosyaların aklanması için kaç lira alındığını sordu. İşte sosyal medyada Özışık’a yöneltilen eleştirilerden bazıları şöyle:

– Kaç paraya inandınız acaba suçsuz olduklarına
– Para alıp dosyayı halletmiştir.
– Dosyalarda meblağ ne kadar yazıyordu acaba…
– Karşılığında ne götürdün onu da anlat bakem.
– Yani diyor ki parayı veren döner. Vermeyen dönemez.
– 100 bin TL ye beraat eden var..
– Nakit karşılığında mı inanmış çek karşılığında mı?
– Kim bilir ne kadar komisyon aldılar.
– Vay be hepsi temiz çıkmış. Hiç fire yok. Ne tesadüf

Süleyman Özışık’ın açıklaması itiraf mı tehdit mi? yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder