22 Haziran 2021 Salı

Her çalana ‘müzisyen’ denmiyor!

Müzik yasağı sonrası Erdoğan’a gelen tepkilere siper olan AKP’li Resul Tosun’un “Erdoğan’ın kendisi bir müzisyen” sözleri sosyal medya kullanıcılarının espri malzemesi oldu.

BOLD – Pandemi sürecinde kapanan mekanlar yüzünden zor günler geçiren hatta intiharın eşiğine gelen müzisyenler ile ilgili yasağın devam etmesi tepkileri de beraberinde getirdi.

Erdoğan kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada “Kusura bakmasınlar, gece kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yoktur” sözleriyle yasak kararını duyurmuştu.

KENDİSİ MÜZİSYEN

Konuşmanın ardından ‘Kusura bakıyoruz’ etiketi sosyal medyada gündeme oturdu. Başta müzisyenler olmak üzere toplumun bir çok kesimi Erdoğan’ın kararını eleştirdi. Erdoğan’ın müziğe ve müzisyene önyargılı davrandığını belirten sosyal medya kullanıcıları da kararın koronavirüs tedbirleriyle ilgisi bulunmadığını iddia etti.

AKP’li 22’nci Dönem Tokat Milletvekili Resul Tosun, Habertürk’te katıldığı bir programda, müzik yasağıyla tepki toplayan Erdoğan’ın müzisyen olduğunu iddia etti. Tosun, “Başkan Erdoğan’ın bugünkü 24:00’dan sonra kimseyi rahatsız etmeme ifadesinden müzik karşıtlığı değil. Başbakanın kendisi müzisyen” ifadelerini kullandı.

SEN MÜZİSYEN DENİNCE NE ANLIYORSUN ACABA

Sosyal medya bu savunmanın ardından ayağa kalktı. Müzik bilimleri uzmanı Doğan Emrah Zıraman Tosun’un sözlerine “müzisyen denince sen ne anlıyorsun cidden?” diyerek tepki gösterdi.

ACABA NE ÇALIYOR?

Cengizhan adlı sosyal medya kullanıcısı ise Tosun’un sözlerini şöyle ti’ye aldı, “Her çalana müzisyen denmiyor ki.”

Bir başka  sosyal medya kullanıcısı da Erdoğan için “Acaba ne çalıyor ki” diye sordu.

Polisin ele geçirdiği kokainleri kim kimlere satıyor?

Her çalana ‘müzisyen’ denmiyor! yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder