25 Haziran 2021 Cuma

Erdoğan Türkiye’sinde çocuklar çöpten ekmek yiyor

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “Neymiş millet açmış. Aç olarak dolaşanları buyurun siz de doyuruverin” sözlerinin ardından İstanbul’un göbeğinde iki çocuk çöpten ekmek yerken görüntülendi.

BOLD – Tayyip Erdoğan başta olmak üzere AKP iktidarının yetkili isimlerinin söylemlerinin aksine Türkiye’de vatandaşların yoksulluğunu gösteren görüntüler İstanbul’da çekildi.

Cumhuriyet gazetesinin yayınladığı görüntülerde iki çocuk çöp kutusundan ekmek ve simit parçaları yerken görülüyor.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz haftalardaki grup toplantısında muhalefeti eleştirerek, “Şimdi bakıyorsunuz sözde siyasi parti genel başkanı olarak konuşanlara neymiş millet açmış. Biz ne gerekiyorsa bütün imkânlarımızı seferber ederek yapıyoruz. Aç olarak dolaşanları buyurun siz de doyuruverin” demişti.

Erdoğan’ın sözleri tepki çekerken, Cumhuriyet gazetesinin İstanbul’da sokaktaki çöpün kenarında ekmek kırıntılarını yiyen iki çocuğun görüntüleri yansıdı. Gazete, görüntüleri, “Gazetemizin bulunduğu sokakta çöpün kenarında yere dökülmüş ekmek ve simit parçalarını yiyen iki çocuğun görüntüleri, bir tarafın ne kadar zenginleşirken, bir tarafın nasıl aynı kaldığını gözler önüne seriyor… Söz bu kadar…” ifadeleriyle yayınladı.

Hırsız ve canilerin izinleri uzatılıyor ama bebekler cezaevinde

Erdoğan Türkiye’sinde çocuklar çöpten ekmek yiyor yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder