24 Haziran 2021 Perşembe

JP Morgen Bitcoin tahminini 23 bin dolara indirdi

Kripto para yatırımcılarını üzen Bitcoin’den yeni bir haber geldi. JPMorgan’a göre, Haziran ve Temmuz ayları arasında büyük bir Bitcoin fonunda hisse satışı olacak. Bu satışın Bitcoin’i 23 bin dolara kadar indirebileceği tahmin edildi.

BOLD – 60 bin dolar seviseyinden 30 bin dolara gerileyen Bitcoin’de düşüş eğilimi sürüyor. JPMorgan stratejisti Nikolaos Panigirtzoglou tarafından yazılan rapora göre, Bitcoin’deki düşüş eğilimi devam edecek. Bitcoin fonu olan piyasa devi Grayscale Bitcoin Trust’ın hisse satışlarına dönük tahminler düşüşü hızlandıracak.

OYNAKLIK 23 BİN DOLARA KADAR

Bloomberg’in haberine göre, JPMorgan’ın stratejistleri yaptığı açıklamada, “Bu haftaki düzelmeye rağmen, Bitcoin ve kripto pazarı için olumsuz bakış açımızı terk etmekte isteksiziz. Sinyallerimiz genel olarak düşüş eğiliminde” dedi.

Stratejistler ayrıca Bitcoin’in oynaklığının altın ile karşılaştırmasına dayanan makul değerinin orta vadede 23.000 ila 35.000 dolar aralığında olduğunu yazdı.

YÜZDE 50 DÜŞTÜ

Önceki gün Çin’in kripto paralara yönelik kısıtlamalarla ilgili yaptığı toplantılar nedeniyle 30 bin doların altını gören Bitcoin, Nisan ayındaki 60 bin dolarlık rekor seviyenin ardından toplamda yüzde 50’lik bir düşüşü görmüş oldu

JP Morgen Bitcoin tahminini 23 bin dolara indirdi yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder