26 Haziran 2021 Cumartesi

Arvasi: Erdoğan’ın şahitliği kabul edilemez

İlahiyatçı Sacit Arvasi, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “Avrupa ve ABD’de aşıyı ücretli yapıyorlar” sözünün yalan olduğunu söyledi. ABD cezaevlerinde mahkumlara İslamiyet’i anlatan Arvasi, “Böyle halkın içinde milyonlara yalan söyleyen bir adamın hiçbir şeri mahkemede şahitliği kabul edilemez” dedi.

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kovid-19 aşılarının ABD ve Avrupa’da parayla yapıldığı yalanı infiale neden oldu. İlahiyatçı Sacit Arvasi sosyal medya üzerinden paylaştığı videoda, “Yalan söylemek günahtır. Utanmadan yalan konuşuyor kebair işliyor” dedi.

ABD’DE AŞI OLAN MAHKUMLARA ÜSTE PARA VERİLDİ

ABD’de cezaevlerinde mahkumlara Müslümanlığı anlatan Arvasi,  “Biz ABD’de ücretsiz aşı olduk. Ve benim görev yaptığım hapishanede aşı olan her mahkuma para ödediler” ifadesini kullandı.

YALANCININ ŞAHİTLİĞİ KABUL EDİLMEZ

Arvasi, “Böyle halkın içinde milyonlara yalan söyleyen bir adamın hiçbir şeri mahkemede şahitliği kabul edilemez. Çünkü yalancıdır. AKP’nin müstakbel halifesinin yalanı bununla da sınırlı değil. Kızıma suikast yapacaklar dedi yalan çıktı. Üstü çıplak adamlar başörtülü bacıma saldırdılar dedi yalan çıktı. Bir değil iki değil” dedi.

ERDOĞAN’A YALANCIDIR KAYDI DÜŞÜLECEK

Hadis alimlerinin cerh ve tadil isminde ilim geliştirdiklerini hatırlatan Arvasi, “Hadisleri rivayet edenleri tek tek incelemişlerdir. Hafızası nasıldır güvenilir midir, yalan söylemekle itham olmuş mudur? Açıktan günah işlemiş midir? Eğer bir ravinin yalanına denk gelmişlerse kezzabun yalancıdır deyip ondan hadis almamışlardır. Hadis tedvini döneminde bir hadis ravisi olmuş olsaydı AKP’nin müstakbel halifesinin bütün kitaplara ‘hu ve kezzabun’ o yalancıdır diye kayıt düşülecek. Ve ondan gelecek hiçbir hadisi almayacaklardır” ifadeleri kullandı.

HAKKIN DİVANINDA BİZ BUNLARA İNANDIK MAZERETİ KABUL EDİLMEZ

Arvasi, “Bunların böyle pervasızca yalanlarına aldanarak binlerce insana zulmeden malına mülküne el koyan yarın hakkın divanında biz bunlara inandık demeniz size mazeret olmayacak” uyarısı da yaptı.

Erdoğan’ın ücretli aşı yalanı: 1 Penny bile almıyorlar

Arvasi: Erdoğan’ın şahitliği kabul edilemez yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder