23 Haziran 2021 Çarşamba

Son Paramount beleşçisi

Sedat Peker’in ‘beleşçiler’ diye tanımladığı günlüğü 100 bin lira olan Paramount Otel’de bedava tatil yapan gazeteci ve bürokratların ardından, milyar dolarlık aile şirketi olan Binali Yıldırım’ın ismi de konuk listesinden çıktı.

BOLD – Sedat Peker’in gündeme getirdiği Paramount Otel’in konuk listesi gündemi sallamaya devam ediyor.

Otelin el değiştirme şekli ve kara para aklama iddiaları yüzünden dikkatler otelde bedava tatil yapanların üzerine çekildi. Günlüğü 100 bin lira olan ultra lüks otelde gazeteciler Cem Küçük, Veyis Ateş, bürokratlar Esat Toklu, İsmail Demir ve Cihat Yaycı’nın kaldığı daha önce basına yansımıştı.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Halk TV’de katıldığı bir programda çarpıcı iddialarda bulundu.

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz’a ait Paramount Otel ile ilgili konuşan Başarır, eski Başbakan Binali Yıldırım’ın 2017 yılında söz konusu otelde kaldığını öne sürdü.

Başarır, “Otel ile ilgili uzun süredir çalışıyorum. Otelin genel direktöründen çamaşırcısına kadar herkesle görüştüm. Otelin tüm güvenlik kayıtlarının her yıl saklandığını biliyorum. Buradan açıklıyorum: Dönemin Başbakanı Binali Yıldırım ailesi ile kaldı” ifadelerini kullandı.

KARAKTER MESELESİ

Oğullarının işlettiği deniz taşımacılığı yapan aile şirketlerinden milyarlarda dolarlık servet sahibi olan Binali Yıldırım’ın da Paramount beleşçileri listesine girmesi sosyal medya kullanıcılarına pes dedirtti. Onur Aymaz adlı kullanıcı: “Paramount Otel’de kalan kalana.. Binali Yıldırım’da orada tatildeymiş. Orada nasıl kalınmış malumumuz artık ama Her işi de geçtim, milyar dolar servetiniz var ama yine de her işinizi beleş görelim istiyorsunuz. Bu da karakter meselesi” ifadeleriyle tepkisini gösterdi.

Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar’ın SBK kavgası: Mezarıma gelmeyeceksin!

 

Son Paramount beleşçisi yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder