25 Haziran 2021 Cuma

“Bir daha Allah deyip kürsüye çıkanın yemin ediyorum taşlan kafasını yaracam”

AKP’ye oy veren Rizeli teyzenin Türkiye’nin içinde bulunduğu duruma dair sözleri sosyal medyayı salladı. İktidara, muhalefete ve Sedat Peker’e eleştirilerde bulunan Rizeli Teyze, “Bir daha Allah deyip kürsüye çıkanın yemin ediyorum taşlan kafasını yaracam. Ula bu millet dinsiz değil.” dedi.

BOLD – Sokak Kedisi adlı YouTube kanalının sokak röportajlarına konuşan Rizeli teyze, AKP’ye oy verdiğini belirterek “Haram zıkkım olsun” dedi. Türkiye’de herkesin korktuğunu söyleyen Rizeli teyze, “Ben yüzümü de açar söylerim ama evlatlarıma bir zarar gelir diye korkuyorum. Gece yarısı toplayıp atıyorlar insanları içeriye. Kime güveneceksin. Adalet yok, adalet bitmiş Türkiye’de. Herkes korkuyor. Herkes çok şey konuşacak ama insanlar korkuyor.” diye konuştu.

İBADETİMDEN BAŞÖRTÜMDEN BEN SORUMLUYUM

Din üzerine yapılan siyasetle milletin aldatıldığını söyleyen Rizeli teyze, “Bir daha Allah deyip kürsüye çıkanın yemin ediyorum taşlan kafasını yaracam. Rize’ye gelip Allah peygamber kitap dedi ya. Ula bu millet dinsiz değil. Benim ibadetimden benim başörtümden de ben sorumluyum. Orta yerde din saçılmaz. Atatürk din ve devlet işlerini böyle yobaz bağnaz insanlar gelir diye ayırmış.

TERTEMİZ SİYASETÇİ GELECEK

AKP’nin kendi adamlarını devlete yerleştirdiğini söyleyen Rizeli teyze, “Ulan bir çay alacaklar kırk takla atıyorlar. Bundan sonra tertemiz siyasetçi gelecek. İş bilmeyenleri koltuğa oturtuyorlar. İş bilmeyen insanlar iş tutuyor. Böyle bir şey olur mu ya?” diye sordu.

SEDAT PEKER’E: ULA SÖYSENE ÇANTA ÇANTA PARALARI KİME VERDİN

Sedat Peker’e de seslenen Rizeli teyze “Ula doğruyu söyle da. Ula söylesene kimin parasını kime çanta çanta verdin? Söylesene ismini kime verdin.” diye tepki gösterdi.

KILIÇDAROĞLU’NA: HALKI SAVUNACAKSIN HALKI

Muhalefeti de eleştiren Rizeli teyze CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na “Mıy mıy konuşmayacaksın. Onu da sevmiyorum. Muhalefet yapamıyor. Yumruğnu vuracaksın yumruğunu. Bu günler kötü günler. Halkı savunacaksın halkı” dedi.

 

 

 

“Bir daha Allah deyip kürsüye çıkanın yemin ediyorum taşlan kafasını yaracam” yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder