26 Haziran 2021 Cumartesi

Türkiye fotoğrafı: Bir yanda AKP’lilerin sefası diğer yanda intihar eden halk

İktidara yakın isimler ultra lüks otellerde yaptıkları 100 bin liralık tatilleri ve aldıkları milyon dolarlık paralarla gündem olurken halk ise ekonomik kriz nedeniyle zor günler geçiriyor. Diyarbakır’da borçları nedeniyle bunalıma giren bir kişi daha intihar etti. 2021’in ilk beş ayında çoğunluğu geçim sıkıntısı nedeniyle 150 kişi intihar etti. 

BOLD – Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde başından silahla vurulmuş halde yol kenarında bir erkek cesedi bulundu. Şahsın borçları nedeniyle intihar ettiği ortaya çıktı.

“BORÇLARIM YÜZÜNDEN İNTİHAR EDİYORUM”

Olay yerine gelen polis, cesedin başucunda bir tabanca buldu. Şahsa ait olduğu düşünülen araçta inceleme yapan polis ekipleri, üzerinde ”Borçlarım yüzünden intihar ediyorum, kimse sorumlu değil’ yazılı bir not buldu. Olayın cinayet olup olmadığı araştırılırken, Hüseyin E.’nin cansız bedeni, 112 sağlık ekiplerince otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Diyarbakır’da Hüseyin E. borçları yüzünden intihar etti.

60 BİN KİŞİ İNTİHAR ETTİ

AKP iktidarı döneminde artan işsizlik ve geçim sıkıntısı intiharlar sayısını artırdı. TÜİK’in istatistiklerini baz alarak CHP’nin hazırladığı rapora göre 2002’den bu yana intihar edenlerin sayısı 60 bine ulaştı. Geçim sıkıntısı nedeniyle 4 bin 800 kişi canına kıydı. Bu yılın ilk beş ayında ise çoğunluğu ekonomik nedenlerden olmak üzere 150’nin üzerinde kişi intihar etti.

 

 

Erdoğan’ın ücretli aşı yalanı: 1 Penny bile almıyorlar

Türkiye fotoğrafı: Bir yanda AKP’lilerin sefası diğer yanda intihar eden halk yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder