31 Temmuz 2021 Cumartesi

Demirtaş’tan yangın yorumu: Hükumet beceriksizliğine hiçbir mazeret uyduramaz

HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Akdeniz ve Ege illerindeki yangın felaketi sonrası yaptığı açıklamada doğal afetlerdeki AKP’nin sorumluluğuna dikkat çekti. Demirtaş, “Doğal felaketlerin sonuçlarının bu kadar ağır olmasının nedeni, Türkiye’deki siyasi felakettir” dedi.

BOLD – Antalya’nın Manavgat ilçesinde başlayan sonrasında Türkiye’nin dört bir yanına yayılan orman yangınlarıyla ilgili açıklama yapan HDP’nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, hükumetin hazırlıksız ve beceriksiz olduğunu öne sürdü.

YANAN ORMANLAR TOPLUMUN GELECEĞİNİ KARARTIYOR

Demirtaş’ın Twitter hesabından yapılan açıklama şöyle: “Yangın felaketi nedeniyle mağdur olan herkese büyük geçmiş olsun. Doğudan batıya kadar yanan bütün ormanlar, toplumun ve tüm canlıların geleceğini karartıyor. Felaketlerde yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Durum gösteriyor ki, iklim krizini Türkiye’nin ana gündemlerinden biri yapma zamanı geldi de geçiyor. Hükumetin hazırlıksız ve beceriksiz durumuna hiçbir mazeret uydurulamaz. Zaten doğal felaketlerin sonuçlarının bu kadar ağır olmasının nedeni, Türkiye’deki siyasi felakettir.”

 

Antalya T Tipi Cezaevinde mahpuslara psikolojik işkence

Demirtaş’tan yangın yorumu: Hükumet beceriksizliğine hiçbir mazeret uyduramaz yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder