4 Eylül 2019 Çarşamba

AKP’li sosyal medya trolü bankamatik memur çıktı

Muhalifleri tehdit eden Marginale adlı hesabın Pelikancı, Ulaştırma Bakanlığında bankamatik memuru Emre Atila olduğunu iddia edildi.

BOLD – Saadet Partisine yakın sosyal medya hesabı Refah Partisi (@refahpartisl) adlı hesap, sosyal medyanın en büyük trollerinden biriyle ilgili kritik bir açıklama yaptı. @refahpartisi hesabına göre; muhalif liderlere, yazarlara, gazetecilere ve sosyal medya kullanıcılarına küfür edip tehditler savuran Marginale (@themarginale) adlı hesabın sahibi Ulaştırma Bakanlığında müşavir kadrosunda olan Emre Atila.

İŞE GİTMEDEN MAAŞ ALIYOR

İddiaya göre müşavir kadrosunda görülen Atila’nın işe gitmeden maaş aldığı da öne sürüldü. Atila’nın ‘Pelikan’ örgütüne üye olduğu ve istihbarattaki bazı kişilerden bilgi alarak sosyal medyada kullandığı da ileri sürüldü.

Refah Partisi adlı hesaptan yapılan paylaşımda ”Pelikan örgütünün trollüğünü yapan @themarginale isimli hesabın kullanıcısı, Ulaştırma Bakanlığında müşavir kadrosunda çalışıyor gözüküp maaş alan @e_atila isimli şahıstır. Bunları bilmekte fayda var” ifadeleri kullanıldı.

DEĞİLİM DEDİ AMA TROL GİBİ TEPKİ GÖSTERDİ

Sosyal medya hesaplarından hükumet yanlısı paylaşımlar yapan Emre Atila, kendisini deşifre eden hesaplara ateş püskürdü. Sosyal medya hesaplarına suçlayıcı ve hakarete varan ifadeler kullandı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder