3 Eylül 2019 Salı

İşkenceci Ali Türkşen fişleme listesi yayınladı, tepki gelince özür diledi

İyi Parti kurucusu emekli Albay Ali Türkşen, sosyal medya hesabından 2 fişleme listesi yayınladı. Listede ismi bulunanların tepkisiyle geri adım atan Türkşen, özür dileyip paylaşımını sildi.

BOLD – Hakkında işkence iddialarıyla kamuoyunun yakından tanıdığı Özel Kuvvetler eski personeli Ali Türkşen, şimdi de yayınladığı fişleme listeleriyle gündemde. Listede 15 Temmuz öncesi ve sonrası cemaatin kontrolünde olduğu iddia edilen internet siteleri ve sosyal medya hesapları yer alıyor.

T24, Diken, Aktif Haber ve Artı Gerçekler haber sitelerinin de yer aldığı listede ayrıca kardeşi darbe gecesi silahsız halde Boğaziçi Köprüsü’nde katledilen Harp Okulu öğrencisi Murat Tekin’in ablası da var.

MURAT’IN ABLASINDAN TEPKİ

Murat’ın ablası adlı sosyal medya hesabını yöneten Mehtap Tekin aynı hesaptan Türkşen’e çok sert tepki gösterdi. Tekin mesajında Türkşen’e, “Listenin en başına beni yaz. Çünkü bu olayın en masumu kardeşimdir. Bu listeyi hazırlayan sizden korkan siz gibi olsun. İftiranı kanıtlamaz isen bedel ödersin. Biline! Siz ancak kardeşlerini şehit vermiş aileye saldırırsınız acılı ailelerden besleniyorsunuz” diyerek tepkisini dile getirdi.

ÖZÜR DİLEYİP SİLDİ

Eski SAT Komandosu Türkşen’in sosyal medya hesabında yayınladığı listeyi 124 adlı sosyal medya hesabı tarafından kendisine iletildiğini belirtti. Paylaşımından kısa süre sonra Türkşen özür dileyerek listeyi sildi.

KHK MAĞDURU YARBAYDAN TEPKİ

Fişleme listesinde adı geçen KHK mağduru Yarbay Mehmet Alkan da, Türkşen’e isyan etti. Sizden korkup hakkımızı aramaktan vazgeçmeyeceğiz diyen Alkan, listeye şöyle tepki verdi, ”Hala fişleme listeleri! Kim kimi hangi hakla fişliyor? Siz kimsiniz ulan paralı tetikçiler! Bu listeyi hazırlayıp beni de yazan ŞEREFSİZ ALÇAK YAVŞAKLAR kimse çıksın karşıma, benim adım da belli yerimde belli.Buraya adımı yazdınız diye korkup hakkı savunmaktan vazgeçecek değiliz

HAKKINDA İŞKENCE İDDİALARI VAR

15 Temmuz gecesi Marmaris’te tatilde bulunan Balyoz sanığı Ali Türkşen’in ani bir kararla İstanbul’a gelerek bazı askerlerin sorgusuna girdiği ve askerleri konuşturmak için işkence yaptığı iddia ediliyor.

İstanbul’un geçmişini işte böyle siliyorlar…

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder