6 Eylül 2019 Cuma

İmamoğlu’ndan araçlarla ilgili “iade edeceğiz” açıklaması

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yenikapı’da sergilenme hazırlığında olan araçların bir kısmını bulamadıklarını belirterek, sergilenen araçların da iade edileceğinin altını çizdi.

BOLD – İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yenikapı’da sergilenme hazırlığında olan araçların bir kısmını bulamadıklarını belirterek, sergilenen araçların da şirkete iade edileceğini söyledi.

ARAÇLARIN BİR KISMINI BULAMADIK

Beylikdüzü’nde “Çardakaltı Sohbetleri”nde Yekta Kopan’ın konuğu olan İmamoğlu, araçların akıbeti ile ilgili soruya, “İade edeceğiz. Bir kısmını bulamadık. Baktık, bizden önce devretmişler 23 Haziran’a yakın. Olsun. Gitti ya, önemli olan o” dedi.

KİMSEYE DUYURMADAN PERSONEL ALDILAR

İBB’deki işten çıkarmalarla ilgili de açıklama yapan İmamoğlu, bu kişilerin 6 Mayıs-23 Haziran arası işe alındıklarını hatırlatarak, “6 Mayıs’ta karar açıklanıyor. Haziran 23’e kadar olan bölümde binlerce elaman alınır mı işe? Seçim döneminde, sağda solda gezerken iş ilanı duydunuz mu? Ben duymadım. Bir çağrı duydunuz mu? Ben duymadım. Ne için işe aldı? Hangi koşulla işe aldı? Doğru değil ki” dedi.

 

VEDAŞ belediyenin elektriğini kesti, Tatvan Belediyesi de şirketin binasını mühürledi

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder