6 Eylül 2019 Cuma

Sinemalarda bu hafta 12 yeni film var

Türkiye’deki sinemalarda bu hafta 5’i yerli 12 yeni film vizyona giriyor.

BOLD– Stephen King’in kült romanından uyarlanan IT (O) filminin devamının dikkat çektiği haftanın filmleri şöyle…

IT: CHAPTER TWO/ O: BÖLÜM İKİ

Korkunç palyaço Pennywise her 27 yılda bir gerçekleştirdiği ziyaretleri için kasabaya yeniden döndüğünde ilk bölümde onunla mücadele eden zikler Kulübü çocukları artık birer yetişkin olmuştur. Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader, Troy James ve Jay Ryan gibi isimleri bir araya getiren filmde Pennywise’ı Bill Skarsgard canlandırıyor.

BOZKIR

Bozkır, Konya’nın Bozkır ilçesinde hayatını sürdüren Abdullah’ın, tanıdıkları birine cinsel saldırıda bulunan Çolak Ziya’yı öldürmesi sonucu gelişen olayları konu ediniyor. Mehmet Tanrısever’in yönettiği filmde Engin Yüksel, Yaşar Alptekin, Haldun Boysan rol alıyor.

DÜZENBAZLAR KULÜBÜ

1980’lerin Amerika’sında bir grup genç girişimcinin(!) kurduğu saadet zinciri büyümeye başladıkça kaçınılmaz olarak FBI’ın radarına takılır. James Cox’un yönettiği filmde Ansel Elgort, Taron Egerton, Emma Roberts, Suki Waterhouse, Kevin Spacey gibi oyuncular yer alıyor.

KOLEJ HAVASI

Beşiktaş’ın 1989-1992 yılları arasındaki altın çağına isim ve olayları merkezine alan belgeselde Sertan Ünver imzası var. Beşiktaş’ın efsane oyuncularından ünlü taraftarla kadar birçok ismi belgeselde görmek mümkün.

HANGİ KADIN

Kocası tarafından iki oğluyla terk edilmenin acısını yaşayan Claire, travmayı atlatmak için genç ve güzel bir kadının fotoğraflarını kullanarak sosyal medya üzerinden sahte bir hesap açıyor. Ancak bu sanal dünyanın onun üzerindeki etkisi hiç tahmin edemeyeceği biçimde oluyor. Juliette Binoche’un her zamanki gibi perdede parladığı filmi Safy Nebbou yönetiyor.

USLU ÇOCUKLAR

Ergenlik çağının en zor günlerindeki 3 yakın arkadaş bir partiye çağrıldıklarında kızlar hakkında hiçbir şey bilmediklerini fark ederler. Bu konudaki merakları ise başlarına olmadık işler açar. Jacob Tremblay, Keith L. Williams ve Brady Noon rol aldığı filmi Gene Stupnitsky yönetiyor. Bu kadar hınzır bir filmin yapımcısı ise elbette Seth Rogen…

UZAY PARKI

Jong-Shik Won’un yönettiği animasyon, genç Suha ile tanıştığı uzay bahçıvanı Omu’nun macerasını anlatıyor.

45-25 #KUSURSUZ CİNAYET

Kanıt dizisinin yönetmeni Biray Dalkıran imzalı filmde 45-25 kodlu cinayet masası birimi ödüllü sosyal medya fenomenlerini öldüren bir seri katilin peşindedir. Fakat bu hikayede pek az şey göründüğü gibidir.

ASLAN ÇOCUK

James Snider’ın yönettiği animasyon yersiz yurtsuz bir aslan yavrusu olan Kidd Mane’nin denk geldiği Tuckerville kasabasında yaşadıklarını anlatıyor.

BHARAT

Yaşadığı olumsuzluklara rağmen hayat karşısındaki iyimser duruşunu kaybetmeyen bir adamın uzun yıllara yayılan öyküsünün anlatıldığı filmde ünlü Hint oyuncu Salman Khan başrolde.

CİN-Sİ BOZUK

Bilal Kalyoncu’nun yönettiği yerli komedide, iki yakın arkadaş Onur ve Berk’in yarım akıllarıyla kalkıştıkları maceraları anlatıyor.

SERSERİLER

Ulaş Bahadır’ın yönettiği ve başrolünde de yer aldığı filmde nezarethanede tanışan 4 adamın yaşadığı aksiliklerle dolu macerası anlatılıyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder