5 Eylül 2019 Perşembe

İsraf meydanda vatandaş isyanda: ‘İşte gerçek Yenikapı ruhu’

Ekrem İmamoğlu ‘seçilirsem Yenikapı Meydanında sergileyeceğim’ demişti… AKP döneminde kiralanan ihtiyaç fazlası araç filoları sergisi, lüks makam araçlarının da katılımıyla pazar gününe kadar tamamlanacak.

BOLD – İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim öncesi verdiği söz için harekete geçti. AKP döneminde ihtiyaç fazlası kiralanan yüzlerce aracı, israfın kanıtı olarak Yenikapı Meydanı’nda toplanıyor. Toplanma talimatına dair fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı.

MEYDANA SÜREKLİ ARAÇ GELİYOR

Yenikapı’da şu an 350 araç sergileniyor. Geçen ay gereksiz araç filosundan 450 aracında sözleşmesinin feshedildiği öğrenildi. Serginin lüks makam araçlarının da katılımıyla pazar gününe kadar tamamlanması bekleniyor. Konuyla ilgili İBB’den henüz resmi bir açıklama gelmezken CHP İl Başkanı Canan Kaftancı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ‘Bu sadece ufacık bir başlangıç’ dedi.

BU UFAK BİR BAŞLANGIÇ

Kaftancı paylaşımında şu ifadelerini kullandı, ”Bu sadece ufacık bir başlangıç.. Araçların devamı halka yapılan ihanetlerin ise sonu geliyor.
Rantı kollayanların karşısında halkı koruyan bir anlayış ve başkan İstanbul’a nefes aldırmaya devam ediyor”

34 PEJMURDE 222
Sosyal medyada da günün en çok konuşulan konusu Yenikapı’da sergilenen İBB araçları oldu. Yenikapı meydanına taşınan gereksiz araç filoları israfına sosyal medya kullanıcıları paylaşımlarıyla isyan etti.

Gazeteci Zafer Arapkirli paylaşımıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, İmamoğlu’na yönelik ‘pejmürde’ tehdidine gönderme yaptı.

Gazeteci yazar Metin Uca: ‘Sevgili Ekrem İmamoğlu başkan bir sözününü daha tuttu’

CHP’li Umut Oran: ‘İşte utanç vesikası’

Gazeteci Can Dündar: İsraf sergisi

– Ümmet Yenikapı’da namaz clio

Mangalcı okul müdürünün kazandığı davada mahkeme imkansızı istedi

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder