3 Ekim 2019 Perşembe

3 ünlü sunucu ‘danışıklı dövüş’ diyerek Altın Kelebek’ten çekildiler

En iyi sunucu dalında Altın Kelebek ödüllerine aday adayı gösterilen Didem Arslan Yılmaz’dan sonra Fatih Portakal ve İrfan Değirmenci de ödülden çekilme kararı aldı.

BOLD- Bu yıl 46. kez düzenlenecek olan Altın Kelebek Ödülleri ile ilgili başlayan kriz büyüyor. En iyi sunucu dalında ödüllere aday adayı gösterilen Habertürk’ten Türkiye’nin Nabzı adlı programının sunucusu Didem Arslan Yılmaz’dan sonra Fatih Portakal ve İrfan Değirmenci de ödüllerden çekildiklerini açıkladı. Üç sunucu da çekilme gerekçesi olarak ‘sonucun önceden belirlenmesi’ni gösterdi. Ünlü sunucular ödülleri ‘tiyatro’, ‘danışıklı dövüş’, ‘oyun’ olarak nitelendirdi.

SONUÇLARI ÖNCEDEN BELLİ

Didem Yılmaz Arslan, Altın Kelebek Ödül Töreni için dün ‘tiyatro’ ifadesi kullanarak aday adaylığından çekildiğini duyurmuş ve şöyle demişti: “Altın Kelebek ödüllerine yine adayı gösterilmişim. Ancak son yıllarda “tartışmalı” ödül dağıtıldığı iddia ediliyor. Aday adaylığından çıkarılmak istiyorum. Çünkü sonuçları “önceden belli olduğu” tartışmaları bitmiyor. Böyle ise, bu tiyatronun içinde yer almak istemem.”

OYUNUN PARÇASI OLMAK İSTEMİYORUM

FOX Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal’dan Didem Arslan Yılmaz’a destek vererek, aday adaylığından çekildi. “Oyununuzun parçası olmak istemiyorum” diyen Portakal,
“#Altınkelebek’e aday adayı olduğumu öğrendim. Aday adaylığında yer alan ismimin çıkarılmasını istiyorum. Gerekçem, Didem Aslan’ın düşündüğü gibi sonucunun önceden belli olması. Yetkililer talebimi dikkate alırlar umarım. Oyununuzun parçası olmak istemiyorum” ifadelerini paylaştı.

BAŞKA PEHLİVAN BULUN

Halk TV ana haber sunucusu İrfan Değirmenci de Arslan Yılmaz’ın tepkisine destek vererek o da çekilme kararı aldı: “Şampuan reklamınıza başka figüran, danışıklı dövüşünüze başka pehlivan bulun!” ifadelerini kullanarak aday adaylığını reddetti ve “Şimdi baktım benim de adımı yazmışlar aday adayı diye. Didem Arslan Yılmaz haklı. Çıkarın benim de adımı o listeden. Reddediyorum peşinen. Şampuan reklamınıza başka figüran, danışıklı dövüşünüze başka pehlivan bulun!” dedi.

Kılıçdaroğlu: “Saray, Millet İttifakı’nı bozmak için özel çalışma yapıyor. İstihbarat da devrede!”

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder