5 Ekim 2019 Cumartesi

Hayalleri Çalınan Bir Yavru Daha

Düştüklerinde ellerinden tuttukları, ağladıklarında ise isimlerini sayıklayarak sakinleşen bebeklerden binlercesinin; anneleri, babaları, oyuncakları, hayalleri ellerinden alındı.
Kimileri beton zemin ve duvarlar ve üzeri telle kaplı zindanlarda da olsa anneleriyle birlikte teselli olurken, kardeşleri, babaları, oyuncaklarından mahrum bırakıldı.
Amasya’da ki Şahin ailesi de hayalleri çalınan ve zulmün pençesine takılan aileler arasında yerini aldı.
Anne Melek Şahin Amasya’da devam eden haksız ve hukuksuz operasyonlar kapsamında 25 Aralık 2018 tarihinde 9 aylık oğlu Mustafa Adil ile birlikte cezaevine gönderilmişti. 4 yaşındaki kızı Meva ise babasıyla ve bebekleriyle, anne kokan kıyafetlerini koklayarak teselli oluyordu. Zulüm Şahin ailesinin yakasını bir türlü bırakmadı. Baba Kadir Vahit Şahin’de 15 Mayıs 2019 tarihinde tutuklanarak kızı Meva’dan koparıldı.
Meva artık yalnız. Meva sadece anne kokusu sinmiş bebekleriyle, anne ve babası ile kardeşinin dönüşünü yaşlı gözlerle bekliyor. Dindirin artık bu gözyaşlarını!
“Hukuk Reformu”na ihtiyacınız yok. Adaleti uygulayın yeter. Korkmayın! Sadece yasaları uygulayın. Kimse “yasaları uyguladınız” diye sizi suçlayamaz. Ama mutlaka “uygulamadığız yasalar nedeniyle” bir gün yargılanırsınız ve o gün belki de size “sizin acımadığınız, zulmettiğiniz o masumlar” acıyacak, bunu unutmayın.
https://t.co/oxzOtaSgGR
https://twitter.com/magduriyettr1/status/1128605536679813120?s=19

 



Kaynak: Mağduriyetler http://magduriyetler.com/2019/10/06/hayalleri-calinan-bir-yavru-daha/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder