5 Ekim 2019 Cumartesi

Erdoğan, Refah Partisi adına Bahçeli’ye geçmiş olsun dileklerini iletti

Tayyip Erdoğan, hastalıkla mücadele eden MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye geçmiş olsun dileklerini iletirken partileri karıştırdı: “Geçmiş olsun dileklerimi şahsım katında tüm Refah Partisi olarak ifade etmek istiyorum…”

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam kampında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Hasta yatağındaki Devlet Bahçeli’yi de unutmadı. “Sayın Bahçeli’ye geçmiş olsun dileklerini şahsım katında tüm refah Partisi olarak ifade etmek istiyorum. Ak Parti olarak” dedi.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şunlar:

KAZIYIP ATTIK

Kendini milli iradenin üstünde görenleri kazıyıp attık. Sırtını millete değil de başka güçlere dayayan herkes tepe taklak yuvarlanıyor. Terör örgütü üzerinden ülkemizi esir almaya çalışanların oyunları boşa çıkıyor.

Ak Parti’nin kendisine sağladığı gücü millete tepeden bakmak sadece şahsi çıkarlarını kullanan zihniyetin partimizin çatısı altında yeri yoktur.

Hiç kimsenin üstlendiği sorumluluğu yerine getirmeyip her şeyi bir üste, özellikle de şahsıma havale etme kolaycılığına hakkı yoktur. Bu biz ciddi manada üzüyor. ‘Efendi böyle istedi.’ Haberimiz yok ama bunun istismarını yapanlar var. Bunu tüm milletime duyuruyorum. Şunu herkes bilmelidir ki bunların hepsi fırsatçılıktır. Bu fırsatçılığa izin vermeyeceğiz.

ÜYELİK ŞUURU

Ak Parti şu anda 10 milyon 500 bine varan bir üye sayısına sahiptir. Üyelik şuurunu çok farklı bir yere çıkarmalıyız.

Hazan yaprakları gibi milletin önünde sürüklenmemizi bekliyorlar ama buna fırsat vermeyeceğiz. Ne kadar güçlü eserse essin kendimizi yıkıcı rüzgârın akışına bırakmayacağız.

Bugün karşımızda duran her meseleye aynı anlayışla yaklaşıyor üzerine gidiyoruz. Fitne odakları bizi yıldırmasın. Bunlara karşı biz kardeşlik bağlarımızı özellikle de Ancak inananlar kardeştir düsturuyla aşarak yolumuza devam ediyoruz. Bizim medeniyetimiz bu ülkenin her vatandaşını kucaklayabilir.

HAREKETE GEÇMELİYİZ

En çok ihmal ettiğimiz hususların eğitim ve kültür olduğunu her fırsatta ifade ediyorum. Dolayısıyla hemen şu an harekete geçmeliyiz. Çünkü zaten bir gecikme söz konusu. Yeni neslin ufkunun geliştiği, azmi en büyük umut kaynağımızdır. Bize düşen elimizdeki bu kıymeti medeniyet değerlerimizle teşhis ederek paha biçilemez bir hazine haline dönüştürmektir.

AKP’li Şirin Ünal Özbekistanlı Nadira’yı kaçak çalıştırıyordu

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder