4 Ekim 2019 Cuma

Vizyonda 7 yeni film var

Türkiye’deki sinemalarda 4 Ekim Cuma günü 7 yeni film vizyona girdi.

BOLD – Beş yerli yapımla dikkat çeken haftanın en önemli filmi ise hiç şüphesiz uzun zamandır merakla beklenen Joker… İşte bu hafta vizyona giren filmler…

JOKER

Başarısız komedyen Arthur Fleck, Gotham gibi şeytani şeyler üretme potansiyeli yüksek bir şehirde elinden geleni yapmasına rağmen tutunamayıp üstüne bir de zorbalığa uğrayınca hepimizin içinde az ya da çok var olan kötülüğü salıveriyor. Ancak Fleck’in içindeki kötülük oldukça yaratıcı ve dehşet vericidir. Böylece sinema tarihinin en ikonik kötülerinden biri olan Joker ortaya çıkıyor. Joker rolündeki Joaquin Phoenix’in yanı sıra efsane oyuncu Robert De Niro’da Joker’in kadrosunda..

PIRANHAS/PİRANALAR

Amatör oyuncularla çekilen film Napoli’nin arka sokaklarında geçiyor. Her biri ileride mafya babası olmayı hayal eden bir grup ergenin hikayesinin anlatıldığı film Berlin’de en iyi senaryo Gümüş Ayı ödülünü aldı.

HAREKET SEKİZ

Ali Sunal, Onur Atilla, Devrim Yakut, Gürgen Öz, Bihter Dinçel ve Hakan Bilgin’in canlandırdığı bir grup şapşal polis ülkemizin bor madenlerini yurt dışına kaçırmaya çalışan -sanki kendi elimizle ham madde olarak vermiyormuşuz gibi- bir Rus mafya babasını yakalamakla görevlendirilirse ne olur? Cevabı Ali Yorgancıoğlu’nun yönettiği filmde…

KEŞFEDİLMEMİŞ ÇOCUKLAR

Aileleri tarafından terk edilen ve yuvada kalan bir grup çocuğun bazı yeteneklere sahip olduğu anlaşılınca yaşananları anlatan filmde Efe Ekemen, Egemen Mustafa Almacı, Mert Erdoğdu ve Ayşenaz Aydoğmuş rol alıyor.

KRAL ŞAKİR KORSANLAR DİYARI

Son zamanlarda çocukların en sevdiği animasyon karakterlerden biri olan Kral Şakir, ikinci filminde korsanlarla dolu fantastik bir evrende tarih öncesinden gelen korkunç bir canavarı durdurmaya çalışıyor. Bütünüyle yerli üretim bir karakter olan Şakir’in maceraları daha epey sürecek gibi…

KUŞATMA YEDİ UYUYANLAR

Biri çağırsa da ülkem için tehlikeli bir şeyler yapsam diye bekleyen bir eski askerin ( hayır yani Rambo bile direniyordu biraz) Nemesis isimli terör örgütüyle mücadelesinin anlatıldığı TV dizisinden hallice filmde Ahmet Şafak, Fulden Akyürek, Özcan Varaylı ve Çağatay Akman rol alıyor.

DERT BENDE

Cem ve Kenan isimli iki kafadarın mutsuz bir evlilik yapmak üzere olduğunu düşündükleri arkadaşları Mert’i kaçırmalarıyla gelişen olayları anlatan filmde Ümit Kantarcılar, Onur Dilber, Jessica May, Sermet Yeşil ve Ahu Sungur rol alıyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder