5 Ekim 2019 Cumartesi

Tahliye Edilmesi İçin “Tabut”mu Gerekiyor!

Bir yandan; bir umut beklentisi adına “Hukuk Reformu” haberleri basın ve medyada yer alırken, bir yandan da cezaevlerinde hukuk katliamları yaşatılmaya devam ediliyor. Mevcut yasalarda yer alan hükümleri rafa kaldıran “muktedirler, yasa uygulayıcıları”, hâli hazırdaki kurallara, hukuk normlarına uymayıp anlaşılan “hukuk reformu” adı altında mevcut yasaların raftan indirilmesi bekleniyor. Onlarca çoğu ağır hasta mahkumun çığlıkları beton duvarları aşıp ortalıkta inlerken, “adalet bekçileri” “üç maymunu” oynuyor.
Hasta durumu görmezden gelinen hasta tutuklulardan biri de Kırşehir Cezaevi’nde tutsak bulunan İsmail Ilgın olduğu öğrenildi. Ilgın’ın tutuklanmadan önce dizinden menisküs ameliyatı olduğu, cezaevinde bu hastalığının tekrar nüksettiği ve bundan dolayı yürümekte zorlandığı belirtildi. Ayrıca belinde skolyoz (bel eğriliği) rahatsızlığı da bulunuyor.
İsmail Ilgın’ın tahliye edilerek uygun koşullarda ameliyat olması gerekiyor.
Bağımsız, cesur, vicdanlı hakimlerimize buradan sesleniyoruz. Aradığınız yasalar yıllardır masanızın üzerinde duruyor. Elinizi uzatın ve bu yasaları artık uygulayın. Yapılan bu hukuksuzluklara bir son verin artık.
https://t.co/GRFjQBlYtb
https://twitter.com/magduriyettr1/status/1128606215544635392?s=19

 



Kaynak: Mağduriyetler http://magduriyetler.com/2019/10/06/tahliye-edilmesi-icin-tabutmu-gerekiyor/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder