1 Ekim 2019 Salı

Gün geldi hesap döndü: Melih Gökçek için hesap vakti

Mansur Yavaş, geçmişte Ankara’nın suyuna laf söyleyenleri mahkemeye veren eski başkan Melih Gökçek’in ASKİ ile ilgili yaptığı paylaşım yüzünden savcılığa verileceğini söyledi.

BOLD- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş dün gece Habertürk’teki ‘Teke tek Özel’ programında gazeteci Fatih Altaylı’nın konuğuydu. Yavaş, Meral Akşener’in rahatsızlığının ardından gündeme gelen Ankara’nın suyu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Eski başkan Melih Gökçek’in, sosyal medya hesabından yaptığı, Ankaralılarda panik ve korkuya neden olan açıklamalarına değindi. Ankara’nın suyunun mikroplu olduğunu iddia eden Melih Gökçek, Ankaralılara banyo yaparken bile ağızlarını kapatmalarını tavsiye etmişti.

ÖYLE OLSA ÜZERİME GELİRLERDİ

Yavaş, Melih Gökçek’in geçmişte Ankara’nın suyu ile ilgili haber yapan gazetecileri mahkemeye verdiğini belirterek, “Melih Gökçek sabah savcılığa verilecek. Panik yaratıyor insanlarda” dedi. Ankara’nın suyu ile ilgili raporları da canlı yayında paylaşan Yavaş, “Ben hükumete muhalif bir partidenim. Sular bozuk olacak ve beni orada durduracaklar. Bakmıyorsun, etmiyorsun diyerek üzerime gelirlerdi” diye konuştu.

Şapkadan “Adalet” değil KDV müjdesi çıktı! İlk duyuran Adalet Bakanı Gül oldu

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder